Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2012-05-10
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Brosten, Carin (red.) / Andersson, Linda (form) / Hellman Holmström, Susanne (foto) / Hellman, Sarah J. (foto) / Larsson, Eva (foto) / Lövgren, Per (foto) / Nummela, Johanna (foto) / Holmström, Paje (foto)
Dimensioner
245 x 195 x 12 mm
Vikt
500 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789153437048

Att bli med katt

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2012-05-10

Slutsåld

Här får du veta vilken katt som passar just dig och som tar hänsyn till din personlighet och livsstil. "Sådan husse, sådan hund" -brukar man säga och detta gäller även katter. Följ kattens väg genom livet och ta reda på hur du sköter din kompis på bästa sätt. Här finns massor med tips och bilder som visar dig hur du till exempel badar din katt utan att bli sönderklöst, hur du klipper klor och hur du ska borsta den. Inne- eller utekatt är en het diskussionsfråga, och här benar vi ut för- och nackdelar.

Boken tar upp hur man kan inreda och anpassa hemmet så att det blir kattvänligt, hur kattens revir fungerar, vad du ska göra om du hittar en katt eller om din egen katt springer bort. Du får också reda på hur du ska göra om du vill ta med din katt på semestern.

Med trevliga bilder och lättsam humor ger Susanne och Sarah dig nyckeln till kattens hemliga liv. Är du redo?

Personlig hälsning från Susanne Hellman Holmström:

När man skaffar en katt eller äger en katt, är det en del saker som är mycket viktiga att tänka på. Här har jag och min dotter delat med oss av allt vi tycker är det allra viktigaste att veta för att katten ska bli en glad och harmonisk katt. För visst har du hittat din "perfekt match" katt, som passar in i ditt liv och med din livsstil? Och ska katten vara en innekatt eller utekatt? Ska man klippa klorna och isåfall hur? Vi ger dig de bästa råden.

Har du tänkt på att skapa ditt hem kattsäkert? Vi har en del tips på hur du gör det i boken. Lycka till med din nya kattkompis!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att bli med katt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok där det känns som om författaren vet vad...
    NinaCarina, 10 december 2013

    Trevlig bok där det känns som om författaren vet vad hon talar om, trots att ingen människa helt kan förstå hur kissar tänker.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Att bli med katt