Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2011-08-16
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Persson, Roland (foto)
Dimensioner
297 x 217 x 19 mm
Vikt
920 g
SAB
Lz Montazami, Maria,Qca
ISBN
9789153437130
Välkommen hem till Maria Montazami (inbunden)

Välkommen hem till Maria Montazami

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-08-16

Slutsåld

Maria Montazami öppnar sin generösa famn och sitt vackra hem i soliga Kalifornien och bjuder in till fest och glada möten i sagoskimrande miljö. Vi får vara med på både små och stora fester och får råd och recept som hjälper oss att själva bli perfekta värdinnor och värdar. Om vi inte bara vill sitta och njuta av läckra bilder och Marias träffsäkra kommentarer.

Årets fest brukar det bli när Maria och hennes härliga familj bjuder in till stor brunch i sin tropiska trädgård. Då släntrar grannarna in, ofta i pyjamas (!) - och det bjuds på omeletter, som var och en fixar till efter egen smak, amerikanska bananpannkakor till barnen, Marias egen goda smoothie och massor av annat gott.

Följ också med på cocktailparty hos Montazami, med fräscha drinkar, läckra tilltugg och såväl varma som kalla dipsåser. Vi får sitta med vid Marias och hennes man Kamrans förföriska kärleksmiddag.

Maria tar också med läsarna på tjejlunch med grillad romansallad och en exotisk tonfiskrätt, på barbeque vid poolkanten med persisk kyckling uppträdd på svärd, på familjemiddag med sumakkryddad köttfärskebab och på beach party med världens godaste sallad i utflyktskorgen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Välkommen hem till Maria Montazami. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig "titt" bok. MM, som så många i svensk media...
  Eva Schyldt, 10 juli 2013

  Trevlig "titt" bok. MM, som så många i svensk media önskar beskriva som korkad. Om man tar sig fram i världen är man inte mer korkad än de räddhågsna svenskar i alla läger.

 2. Ingen intressant bok.
  Kirstin, 13 september 2011

  Man kan lika garna titta pa Svenska Hollywood fruar istallet for att lagga pengar pa boken. Alldeles for mycket bilder och recepten var inte bra skrivna. Tyvarr, ingen bok som jag skulle ge bort i present.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Ett år på Sjömagasinet

  Ulf Wagner, Gustav Trägårdh, Ulf Elfving

  Genom mötet med krögaren Ulf Wagner och hans passionerade förhållande till maten, vinet och dess samspel, och köksmästaren Gustav Trägårdh och hans lustfyllda förhållningssätt till vad havet och jorden erbjuder, vill vi ge er en bild av livet på S...

 • Fira med Maria Montazami

  Maria Montazami, Ulf Elfving

  Vi firar allt som går att fira! Maria Montazami är proffs på att sätta guldkant på tillvaron! Att alltid hitta något värt att fira har blivit hennes livsfilosofi. Hemma hos familjen Montazami firas stort som smått, och i hennes nya bok öppnar hon ...

Bokvideo