Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2012-03-02
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Ulla-Märta Westerstål
Originaltitel
Brain games for dogs
Dimensioner
220 x 170 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Qdfja,636.7
ISBN
9789153437154

Hjärngympa för hunden

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-03-02

Slutsåld

De flesta hundägare vet hur viktigt det är att hålla hunden i god fysisk trim och motionera den ofta för att den ska må bra. Men hur många funderar över vad som pågår i hundens huvud? Den här matnyttiga boken visar att hundar också behöver mental stimulans som tränar upp tankeförmågan, förbättrar självförtroendet och stärker banden till människorna i hundens närhet.
Hjärngympa för hunden är illustrerad med nytagna färgfoton och presenterar en rad spännande lekar, trick och andra sysselsättningar för dig och din hund. Aktiviteterna hjälper hunden att utvecklas och stärker den mentalt samtidigt som den får utlopp för sin fysiska och psykiska överskottsenergi.
Lär bland annat hunden att ge dig fjärrkontrollen till tv:n, hämta näsdukar när du är förkyld, stänga till dörrar, plocka undan sina egna leksaker, hitta gömda godsaker och åka skateboard.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärngympa för hunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det finns väldigt bra övningar med i den här boken och...
    Beatrice Appelqvist, 9 januari 2014

    Det finns väldigt bra övningar med i den här boken och dom är lättförståeliga. Jag testade några av övningarna på en hund som jag brukar vara hundvakt till och det gick väldigt bra för oss. Vi har fått bättre kontakt med varandra och har något roligt att sysselsätta oss med varje gång.
    Jag rekommenderar den här boken starkt till alla som gillar att utmana sig själv och sina hundar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Claire Arrowsmith