Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2012-04-05
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / Siller, Åsa (form)
Illustratör/Fotograf
Johanna Rehn
Dimensioner
200 x 200 x 9 mm
Vikt
320 g
SAB
Vma,615.822083
ISBN
9789153437277

Massagesagor för de minsta

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-04-05
192 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken innehåller korta berättelser med enkla massagerörelser som passar de allra yngsta. Allt fler föräldrar uppskattar den stund av närhet massagen kan ge, och på förskolor och skolor har man länge sett massagens positiva effekter på både hälsa och psyke. Boken riktar sig till barn i två- till fyraårsåldern och innehåller ett tiotal korta sagor om katterna Tiger och Tusse. Varje uppslag är försett med färgglada illustrationer för barnet att titta på medan det blir masserat.
Antalet massagegrepp är begränsat, vilket innebär att greppen upprepas och gör det lättare för nybörjaren att använda boken. De stora greppen berör hela ryggen och känns lugna och behagliga för det lilla barnet. De är dessutom så enkla att barnet med fördel själv kan få pröva på att massera ett syskon eller en kompis!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Massagesagor för de minsta
  2. +
  3. Kulturkoftor : livet, konsten och saker att sticka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kulturkoftor : livet, konsten och saker att sticka av Celia B Dackenberg (inbunden).

Köp båda 2 för 411 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Wikander

  • Nya massagesagor

    Sara Wikander

    Med boken Massagesagor fick Sara Wikander tusentals föräldrar och barn att upptäcka den glädje och gemenskap som beröring genom massage kan ge. Här kommer uppföljaren Nya massagesagor, laddad med nya grepp och härliga, färgsprakande bilder. Intres...

Bloggat om Massagesagor för de minsta