Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2012-08-28
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Alinder, Sara (form) / Samuelsson, Kristofer (foto) / Meijs, Liselotte van der (foto)
Dimensioner
235 x 235 x 15 mm
Vikt
720 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789153437604

Bjud hem! : kokbok för glada, lata och sociala

(13 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-08-28

Slutsåld

Du älskar att umgås, äta gott och vill gärna imponera, men du vill inte stå i köket i hundra år. Med härligt avväpnande humor, fantastiskt goda recept och många bra tips har Eleonora von Essen skapat en bok som passar för alla festtillfällen. Vad sägs om Perfekt kladdiga ribs med honung, vitlök och chili till bästa kompisen, Chokladmaränghjärtan med nutella och passionsfrukt till de nyförlovade eller Sötpotatissallad med mozzarella och krutonger till de där som man inte riktigt vet om de är vegetarianer eller inte och i så fall vilken sorts vegetarianer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Bjud hem! : kokbok för glada, lata och sociala. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok med rätter för alla!
  Sara A, 15 november 2016

  Äntligen en kokbok med bra och roliga rätter som man inte behöver vara expert i köket för att klara av. Tydliga instruktioner och roligt att ha delat upp alla kapitel på sättet som hon gjort. En av de bästa kokböcker jag köpt!

 2. Bra inspiration!

  Nya och annorlunda recept med "enkla" och inte alltför många eller krångliga råvaror. Eleonora skriver trevligt inför varje recept och ger bra självförtroende att börja laga. Det är befriande att läsa en kokbok som gillar enkelhet men ändå festlighet och där genvägar inte är ett skällsord.

 3. Många tips för att våga göra det enkla och goda.. Att...
  Margareta Gunilla Jonsson, 27 augusti 2013

  Många tips för att våga göra det enkla och goda.. Att träffas är det viktiga. Många gånger vill vi krångla till saker så att de inte ens blir av.

 4. Enkel kokbok med överraskande resultat!
  Kockan, 5 september 2012

  Har provat den här boken i några dagar nu och blir fortfarande förvånad över hur genomtänkt den är, med inspirerande kapitel för de där stunderna man vill bjuda över någon men inte vet vad man ska laga till. Dessutom är recepten enkla men överraskande goda på ett finurligt sätt. Min partner påpekade att det plötsligt var roligt att laga, det tycker jag var ett gott betyg!

  Boken vill man gärna vill ha själv i hyllan men är också utmärkt att ge bort, speciellt till sådana som inte är så vana i köket!

  Rekommenderas varmt!

 5. Bjud Hem inspirerar
  Pappan, 4 september 2012

  Riktigt snygg bok som dessutom är sjukt rolig att läsa! Inte som alla andra kokböcker med bara recept efter recept. Det märks att det finns en tanke bakom. Och kärlek!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Eleonora Von Essen