Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-08-14
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Ramdén, Maria (red.) / Mårtensson, Benny (form) / Kroon, Peter (foto)
Dimensioner
250 x 200 x 20 mm
Vikt
583 g
SAB
Qcada
ISBN
9789153437864

Sylta, safta och lägg in

(16 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-08-14

Slutsåld

Här lär Tareq Taylor dig inte bara att göra sylt, mos, saft, pickles och chutney utan också hur du enkelt syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Du får information om utrustning till varje konserveringsmetod. Plocka fram och njut av en burk sommar under årets mörka månader. Känslan av att äta något som man har lagt lite tid och kärlek på är svårslagen!

Tareq Taylor är uppskattad tevekock i SVT:s Trädgårdsonsdag och Sommarlov. Han har tidigare gett ut böckerna Om mat och kärlek och Klassiker. Om mat och kärlek (2011) utsågs till Sverigevinnare i kategorin Best First Cookbook i tävlingen Gourmand World Cookbook Award.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sylta, safta och lägg in. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nya fina friska recept.....
  Lovisa, 31 december 2014

  ....hittar man här! Inspireras av Tareqs smått konstnärliga handlag med ingredienserna i sina mästerverk som faktiskt jag (en glad amatör) haft både nytta och stor glädje av.

 2. Den var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men helt...

  Den var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men helt ok ändå. Fanns en del bra recept. Hade förväntat mig att det skulle varit mer innehåll gällande andra lite mer ovanligare grönsaker/frukter/bär inte bara det allra vanligaste

 3. Gamla recept med liten ny touche. Många roliga förslag...
  Sara, 17 juni 2013

  Gamla recept med liten ny touche. Många roliga förslag på hur man kan förändra/förbättra gamla beprövade recept. Men även, åtminstonde för mej, helt nya recept.
  Jag tycker att Tareq Taylor är så inspirerande. Gillar hans avslappnade sätt och att det inte är hela världen om något går fel ibland, då har man ju i alla fall testat.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor