Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2012-04-19
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Yeh, Tomas (foto)
Dimensioner
295 x 235 x 20 mm
Vikt
1040 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789153438175
Sommar med systrarna von Sydow (inbunden)

Sommar med systrarna von Sydow

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2012-04-19

Slutsåld

Journalisten och författaren Ebba von Sydow bjuder tillsammans med storasyster Amy von Sydow, läkare och kompisgängets favoritkock, in till en färgsprakande, personlig och inspirerande bok fylld med lättlagade, snabba menyer för vardag och fest. Dröm dig bort, låt dig inspireras och bjud hem vännerna.

Följ med till deras sommarparadis Marstrand på västkusten där systrarna lagar syndigt god mat med sunda förtecken. Det är menyer ingen kan misslyckas med och som gästerna kommer att älska. Här får du också bästa tipsen för en lyckad fest - dessutom smarta knep för grillfesten, barnkalaset, dukningen, tjejlunchen, blommorna och sommarbuffén. Överskådligt och enkelt, allt samlat på ett ställe.

Liksom alla andra effektiva småbarnsmammor har de insett den stora lyxen i att snabbt få ihop en smart och smidig "helhetslösning" för varje festtillfälle. I den här boken vill de inspirera till mer kalas - med mindre stress. Då blir det roligare för både värd och gäster. Läs, laga och njut!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommar med systrarna von Sydow. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanonbra bok med enkla och tillgängliga recept
    Anna-Karin Wikström, 1 april 2015

    Så härlig bok med jättemånga fina bilder och massor med bra recept för sommarens alla fester och mysiga tillfällen. Vissa recept blev mina favoriter under förra sommaren som jag återkom till ständigt när vi skulle ha mat på bordet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna