Var den du är och förändra världen (är det dags nu?) (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2013-05-23
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Eva Trädgårdh
Originaltitel
Being You, Changing the World
Medarbetare
Wallntin, Katarina (form) / Burton, Tori (form)
Dimensioner
230 x 160 x 25 mm
Vikt
592 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789153438618
Var den du är och förändra världen (är det dags nu?) (inbunden)

Var den du är och förändra världen (är det dags nu?)

(19 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-05-23

Slutsåld

Den här boken är skriven för alla drömmare i världen de som vet att allt är möjligt men som tidigare aldrig haft verktygen.

Det är en vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. För dig själv. Och för världen. Den förser dig med en uppsättning praktiska verktyg och processer som kan förändra allt och ge dig tillgång till dig själv. Den ger dig ett helt nytt perspektiv på varandet. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att vara den energi som du är? Och tänk om det kan förändra allt? Ditt liv, dina relationer, din pengasituation Och världen!
Access. Consciousness är en välfylld verktygslåda för sökare. En bok som inte ger några svar. Bara frågor.

Dain Heer håller kurser och workshops om Access Consciousness och Energetic Synthesis of Being. Var den du är och förändra världen är hans åttonde bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Var den du är och förändra världen (är det dags nu?). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Personlighetsutvecklande
  Catharina Hedin, 10 juli 2017

  Enkla metoder som ger alternativ till att leva i andras drama o trauma. Ger perspektiv och intressanta utmaningar för ens egna utveckling.

 2. Om Access Conciousness för var och en

  Om man överser med författarens litet yviga stil (dvs accepterar dess "annorlundhet") och provar övningarna, så kan man bli överraskad av deras effekt. Det är en fördel om man har någon för-förståelse och intresse
  för alternativa metoder inom personlig utveckling. Boken tål att läsas om och om igen för
  att praktisera verktygen han presenterar.

 3. Att bli...
  Gigi, 9 september 2014

  .....och vara den du är! Innehåller alla steg för ett självförverkligande och insiktsfullt arbete för att våga bli den du är! Läs den!

 4. Jippi
  Marita , 12 maj 2014

  Gillar verkligen denna bok, Första bok jag har tagit till mig direkt en genklang i mig så rätt. Dains sätt att förmedla verktygen är lätt att ta till sig säger bara äntligen Jippi.

 5. Favorit på bordet
  Markus Fernlund, 19 februari 2014

  Det här har blivit en av mina favoritböcker som jag läser om och om igen för att varje gång upptäcka något nytt. Dain skriver på ett sätt som muntrar och upp ger inspiration när man behöver det samtidigt som han inger hopp och verktyg för att komma vidare.

 6. Lättläst. Underbara verktyg som Dain delar med sig av....
  Maria Norell, 10 juni 2013

  Lättläst. Underbara verktyg som Dain delar med sig av. Som även fungerar i verkligheten. Bara man är villig till det och tränar upp sig och har tilliten. Ingen flum bok. Love it. Jag gillar verkligen Access. Hade kunnat gå när han va här. Vad mer är möjligt? Hur kan det bli bättre än så?

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Var den du är och förändra världen (är de...