Hoppets budskap från änglarna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2013-05-23
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
A Message of Hope from the Angels
Medarbetare
Ström, Britt-Marie (form)
Dimensioner
230 x 157 x 14 mm
Vikt
353 g
SAB
Ceaa
ISBN
9789153438625

Hoppets budskap från änglarna

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-05-23
217
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lorna Byrne har kunnat se och kommunicera med änglar ända sedan hon var liten. Hon ser dem lika tydligt som vi andra ser våra medmänniskor och hon pratar med dem varje dag. Änglarna ger hjälp och tröst; de skyddar människor som har det svårt, är deprimerade, känner sig otillräckliga som föräldrar eller har svåra ekonomiska problem. Här förklarar Lorna Byrne enkelt och varmt hur vi kan be änglarna om hjälp för att livet ska bli lite lättare och lyckligare.

Lorna Byrne är född 1955 på Irland. Båda hennes tidigare böcker, Änglar i mitt hår och Trappor till himlen, har blivit internationella bestsellers. I dem berättar hon om sitt liv och hur änglarna har förberett henne för att föra ut ett budskap till världen. Den här boken innehåller detta hoppfulla budskap och den riktar sig till oss alla, oavsett om vi tillhör en religion eller inte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hoppets budskap från änglarna
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hoppets budskap från änglarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. De osynliga hjälparna!
  Jahima, 11 augusti 2015

  Boken är mycket intressant och lärorik. Jag har läst alla böcker från Lorna Byrne och jag rekommenderar att man läser de i den ordning som hon skrev. För skeptiker kan jag säga att berättelserna verkar vara sanna, för jag har själv en familjemedlem med en sådan övernaturlig begåvning.

  Med vänlig hälsning
  Jahima

 2. En bok att läsa flera gånger
  Richard Allard, 7 april 2015

  Denna bok, liksom de andra av Lorna Byrnes böcker tycker jag svarar på många av de frågor som människan ställer om livet. Sättet att lägga fram svaren på dessa sker här så enkelt och mänskligt ödmjukt. Vad är ondska, tex. Om Gud finns varför låter han onda saker ske? Det är vi själva som sätter beteckningen 'ondska' på olika företeelser. Det "onda" inträffar för att vi människor ska lära oss saker. Som andliga varelser väljer vi att födas till en person som upplever ondska, kanske utövar onds... Läs hela recensionen

 3. Lika bra som de övriga böcker Lorna Byrne skrivit....
  Stinarut, 16 december 2013

  Lika bra som de övriga böcker Lorna Byrne skrivit. Allt hon skriver är självupplevt. Det ger människor tro och hopp att veta att det finns änglar omkring oss som hjälper oss i olika svåra situationer i livet. Kanske förstår man att man själv fått hjälp och varit med om små under som ej gått att förklara. Boken är mycket lättläst och man vill inte sluta läsa förrän man läst hela boken. Sedan önskar man att hon skriver ytterligare böcker i ämne och att fler människor fick läsa demt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lorna Byrne