Upplysning : schamanens väg till helande (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2013-08-20
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Illumination : The Shaman's way of healing
Medarbetare
Petrovski, Monika O. (form)
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
418 g
SAB
Cm.06,Cma,201.4
ISBN
9789153438632
Upplysning : schamanens väg till helande (inbunden)

Upplysning : schamanens väg till helande

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-08-20
210
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Processen att omvandla destruktiva känslor till styrka och personlig mognad löper som en röd tråd genom boken Upplysning. När vi lär oss släppa taget om svåra situationer och problem och acceptera våra liv som de är, kan vi börja identifiera oss med det jag som är evigt. Upplysning visar oss hur vi kan ta farväl av det förflutna och upptäcka ett tillstånd av glädje och en andlighet där kropp och själ förenas.
Vi når andlig pånyttfödelse eller upplysning då vi genomgått livets olika initieringar, det vill säga då vi fått insikt om orsakerna till vårt lidande, och lärt oss att befria oss från negativa känslor och den smärta och de konflikter de givit upphov till. Livet självt har många sätt att leda oss till våra initieringar, både det som är underbart och det som upplevs som djup olycka. Upplysning är möjligt för alla som är beredda på att ge sig ut på sin initieringsresa.
Alberto Villoldo berättar om sina egna erfarenheter, ger exempel från olika kulturers mytologier och visar hur vi kan använda oss av de gamla naturfolkens traditioner samtidigt som han förklarar det mänskliga psyket genom den moderna neurobiologin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upplysning : schamanens väg till helande
  2. +
  3. Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje ögonblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Upplysning : schamanens väg till helande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt informationsrik bok
    Pillan, 22 september 2014

    I denna bok finns allt; psykologi,andlighet, religion och den visar på ett sund sätt att leva och tänka. Något som man kan tillämpa i vardagen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alberto Villoldo