Fest med systrarna von Sydow (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2014-04-02
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
292 x 235 x 20 mm
Vikt
1160 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789153439851
Fest med systrarna von Sydow (inbunden)

Fest med systrarna von Sydow

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-04-02

Slutsåld

En personlig hälsning till Bokus kunder från systrarna von Sydow:
Kära läsare!
Fest. Kalas. Party. Skiva. Mingel. Kärt barn har många namn. En lördagskväll man laddat för i veckor, bröllop, efterlängtat barndop, examen, födelsedag eller spontan fredagsmiddag. Oavsett vilket, så är det då vi tar oss tid att lägga extra krut på maten. Det är då vi vill bläddra inspireras, piffa och duka fint. Fest - när matlagning är som allra roligast!

Att uppföljaren till vår succébok, "Sommar med systrarna von Sydow", skulle vara en festbok behövde vi inte fundera länge på. Sedan satte arbetet igång. Efter över ett års lagande, bakande, skrivande och spånande är den äntligen här. Välj och vraka bland tilltugg, läskande drycker och härliga tips för hur du planerar allt från storslaget bröllop till student, födelsedagsbuffé och kafferep. Vi längtar efter att höra vad ni därute tycker, vilka är era favoriter? Jordgubbscappuccino eller världens godaste franska chokladtårta?

Varma hälsningar från Amy och Ebba

PS. TACK alla ni som lagar våra recept, hör av er, kommer med feedback, skickar bilder och hejarop. Ni är bäst. Utan er skulle inte denna bok blivit till. Tänk om vi kunde bjuda er allihop på fest?

Systrarna von Sydow följer upp succén Sommar med systrarna von Sydow med en personlig, färgsprakande bok med recept, tips och inspiration för dagarna vi minns. Spontana fester, kafferep och mingelparty, men också högtidliga tillfällen som planeras länge och väl.

Här får du kompletta menyer för student, dop, bröllop och födelsedagsfest. Du får också hjälp med planeringen, att beräkna portioner, smarta bufféer som går att förbereda kvällen innan så att (kanske viktigast!) du själv inte behöver tillbringa halva festen i köket...

Systrarna von Sydow letar alltid ny inspiration, fräscha idéer och recept som är snabba, supergoda och enkla att följa. I den här boken har de samlat vinnande favoriter samt strösslat med mängder av inspiration för dukning och blommor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fest med systrarna von Sydow. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig matinspo
    Emsan, 29 mars 2017

    Boken innehåller många bra recept som jag gärna lagar om och om igen. Ser fram emot nästa bok med systrarna!

  2. Härligt

    Inspirationen flödade vid första uppslaget, då hade jag inget läst utan bara sett dethärliga mönstret . Längre in i boken förstod jag att detta kommer att bli en favorit i köket och jag längtar efter att dra ihop fest med vänner och familj och kunna använda dessa recept.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna