Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2014-04-02
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Kapadia, Seth (form) / Bowin, Joachim (foto)
Illustratör/Fotograf
Seth Kapadia
Dimensioner
220 x 170 x 20 mm
Vikt
512 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789153439875
Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för (inbunden)

Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för

(19 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-04-02
314
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Idag består vårt energiintag av cirka 70 procent processad mat, vilket leder till att folksjukdomar som fetma, stroke, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar och vissa cancerformer skjutit i höjden. Enligt paleo är vägen till hälsa att hitta tillbaka till en mer ursprunglig livsstil. Det handlar om att äta rena råvaror av god kvalitet, det handlar om korttidsfasta, om att röra sig på ett naturligt sätt och om att sova ordentligt. Erik Wallsten och Thomas Wahlström berättar på ett utförligt och tydligt sätt hur du enkelt lever enligt paleos principer i din vardag. Bokens tvåveckors menyplan gör det enkelt att komma igång och laga paleokost baserad på grönsaker, rotfrukter, bär, frukt, nötter, ägg, fisk, skaldjur och kött. Eftersom bröd och mjölkprodukter inte finns på menyn är maten dessutom gluten- och laktosfri. "Boken ger en bred och saklig inblick i vad paleo är och är ett måste för den kostintresserade." BTJ, Linda Ljungskog, 14111200.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dyra recept
  Hanna S 1992, 15 september 2020

  För en vanlig barnfamilj var det alldeles för dyra recept att göra, och krångliga. Man får ha lång tid på sig och stor matkassa. Dock bra berättat om själva kosten och hur den påverkar kroppen.

 2. Bra bok
  Brudberget, 7 februari 2017

  Överlag är det en bra bok, dock är jag ingen paleomänniska till 100% Men gillar tanken på att vi måste äta mer naturligt. Håller inte alltid med om deras principer men tycker ändå att boken är läsvärd.

 3. Jättebra!
  Helén, 16 september 2016

  En bok som på ett mycket bra sätt förklarar paleo och hur våra kroppar reagerar på dagens "mat.
  Enda nackdelen är att visa recept definitivt inte är anpassade till den som lever på existensminimum. men man kan ju alltid använda alternativa ingredienser.

  ekommenderas dock varmt till alla som vill förbättra sin hälsa.

 4. Mycket bra bok

  Ångrar att jag knte köpte denna boken. Mycket bra skriven;-)
  Skulle verkligen rekommendera denna till en vän eller ge bort i present som är
  Intresserad av Paleo

 5. Bra nybörjarbok
  Louise , 5 april 2016

  Lättläst och ger en bra grund för att förbättra och bibehålla din hälsa! Holistiskt perspektiv och bra recept. Perfekt present till de som inte redan är upplysta. Rekommenderas :)

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna