Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Palmquist, Erika (red.) / Hancock, Eva-Jo (form) / Arvidsson, Lina (foto)
Dimensioner
272 x 200 x 17 mm
Vikt
761 g
SAB
Qcg
ISBN
9789153439882
Bröllop : tips och idéer till hur du själv skapar detaljerna (inbunden)

Bröllop : tips och idéer till hur du själv skapar detaljerna

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Bröllopet en lite stel tillställning med vita dukar och krånglig bordsplacering eller en personlig fest med roliga detaljer och uppsluppen stämning? Bröllopsdagen är er dag, ett tillfälle att fira! Och det kan göras precis som du själv vill. Ett snyggt bröllop är inte nödvändigtvis lika med ett dyrt bröllop. Hur vill du ha ditt?
Vintagechict, grafiskt eller puderrosa Bröllop visar åtta olika festteman, fulla av do it yourself-tips på vackra dukningar, smarta dekorationer och alternativa vigselplatser. Gör ditt bröllop snyggt och personligt utan att lägga ner en förmögenhet!
Bjud på sockervadd, ha festen i ett orangeri eller låt gästboken fyllas med polaroidbilder på dem som var där. Det här är boken för alla som är sugna på ett lekfullt, fint (och ganska billigt) bröllop i en härlig miljö men egentligen funkar den som inspiration till vilken fest som helst!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Det borde finnas regler

    Lina Arvidsson

    Jag heter Mia. Eller egentligen Maria, men jag hatar det namnet okej? Dont call me that. Jag står inte för det. Det är inte som att jag fick vara med och bestämma. Jag är för att man själv ska bestämma om saker och ting här i världen. Fatta hur al...

Bloggat om Bröllop : tips och idéer till hur du själ...