Geografiska informationssystem
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Formas
Illustrationer
ill.
Dimensioner
236 x 165 x 12 mm
Vikt
462 g
SAB
Ny:pu
ISBN
9789154059034
Geografiska informationssystem

Geografiska informationssystem

tillämpningsexempel

Övrigt Svenska, 2005-03-01
173
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Geografiska informationssystem (GIS) är ett av de snabbaste växande ti llämpningsområdena inom informationstekniken. Denna bok presenterar et t antal aktuella tillämpningsexempel, från trafik- och riskplanering t ill globala miljöproblem. Den ska ses som ett komplement till den läro bok i geografisk informationsbehandling, som forskningsrådet Formas ti digare publicerat i samarbete med Utvecklingsrådet för landskapsinform ation. Forskare och tongivande praktiker har tagit fram exemplen. Vi h oppas att dessa ska kunna vara en inspirationskälla för alla som använ der GIS, såväl i operationellt arbete inom förvaltning och näringsliv som inom forskning och utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Geografiska informationssystem
  2. +
  3. Geografisk informationsbehandling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Geografisk informationsbehandling av Lars Harrie, Wolter Arnberg (häftad).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Geografiska informationssystem

Övrig information

Geografiska informationssystem (GIS) är ett av de snabbaste växande tillämpningsområdena inom informationstekniken. Denna bok presenterar ett antal aktuella tillämpningsexempel, från trafik- och riskplanering till globala miljöproblem. Den ska ses som ett komplement till den lärobok i geografisk informationsbehandling, som forskningsrådet Formas tidigare publicerat i samarbete med Utvecklingsrådet för landskapsinformation.

Forskare och tongivande praktiker har tagit fram exemplen. Vi hoppas att dessa ska kunna vara en inspirationskälla för alla som använder GIS, såväl i operationellt arbete inom förvaltning och näringsliv som inom forskning och utbildning.