Rensa, röj och förändra : 101 steg mot ett bättre liv (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Kerstin Törngren
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Declutter Workbook
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Illustratör/Fotograf
Trina Dalziel
Illustrationer
ill.
Dimensioner
235 x 195 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Qcab
ISBN
9789155234225
Rensa, röj och förändra : 101 steg mot ett bättre liv (häftad)

Rensa, röj och förändra : 101 steg mot ett bättre liv

Häftad Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Behöver du rensa i röran? Vill du få ordning i ditt hem och släppa in luft och energi? Här är hjälpen du behöver! Detta är en inspirerande guide som hjälper dig att röja upp, sortera och kasta. På köpet blir du både nöjd och lättad och kommer att må själsligt mycket bättre - det fungerar faktiskt! Boken leder dig genom hemmets alla rum och ut i din trädgård eller balkong, och listar allt du kan göra för att rensa upp. Sammanlagt innehåller den 101 projekt. Varje moment har en tidsram, så att du kan välja vad du vill göra, beroende på hur mycket tid du just då har till ditt förfogande. Här finns t ex många halvtimmes- och timslånga uppgifter, så att du kan ta tag i projekt även när du har kort om tid. Gör dig fri från värdelöst skräp, skapa ett harmoniskt hem med ljus, luft och energi och du kommer att känna dig känslomässigt uppfräschad och kommer att få en ny livsgnista!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rensa, röj och förändra : 101 steg mot et...

Övrig information

Behöver du rensa i röran? Vill du få ordning i ditt hem och släppa in luft och energi? Här är hjälpen du behöver!
Detta är en inspirerande guide som hjälper dig att röja upp, sortera och kasta. På köpet blir du både nöjd och lättad och kommer att må själsligt mycket bättre - det fungerar faktiskt!


Boken leder dig genom hemmets alla rum och ut i din trädgård eller balkong, och listar allt du kan göra för att rensa upp. Sammanlagt innehåller den 101 projekt. Varje moment har en tidsram, så att du kan välja vad du vill göra, beroende på hur mycket tid du just då har till ditt förfogande. Här finns t ex många halvtimmes- och timslånga uppgifter, så att du kan ta tag i projekt även när du har kort om tid.


Gör dig fri från värdelöst skräp, skapa ett harmoniskt hem med ljus, luft och energi och du kommer att känna dig känslomässigt uppfräschad och kommer att få en ny livsgnista!