Stora boken om naturfenomen  : tromber, klotblixtar, jättevågor och andra fenomen omkring oss (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2008-04-01
Förlag
Bokförlaget Semic
Dimensioner
236 x 198 x 18 mm
Vikt
760 g
SAB
Ub
ISBN
9789155235048
Stora boken om naturfenomen  : tromber, klotblixtar, jättevågor och andra fenomen omkring oss (inbunden)

Stora boken om naturfenomen : tromber, klotblixtar, jättevågor och andra fenomen omkring oss

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

Jordbävningar, tsunamier och extremt väder har hamnat i fokus för nyheterna de senaste åren. Naturens krafter kan dränka städer i vatten och orsaka hungersnöd. Vi människor inser allt mer hur små vi är jämfört med de krafter som styr vår jord.

I den här boken återger Clas Svahn ögonvittnesskildringar från människor som varit nära att träffas av klotblixtar, utsatts för märkliga åsknedslag, sett jättevågor slå in över den svenska kusten, kastats iväg av tromber och fått sina bilar träffade av stenar från rymden eller isblock från en klarblå himmel.

I mer än 30 år har författaren samlat vittnesskildringar om fenomen som ofta kan verka ofattbara. I häpnadsväckande bilder och med hjälp av fantastiska berättelser tas läsaren med in i den värld vi alla lever i. En värld som ibland gränsar till det otroliga.

I mer än 30 år har författaren samlat vittnesskildringar om fenomen som ofta kan verka ofattbara. Här finns märkliga lysande hjul under vattnet, snurrande isringar på svenska älvar, mark som flyttar på sig, dubbla solar och många andra ovanliga fenomen som skapas av naturens krafter.

Läs boken och upptäck världen som du aldrig sett den förut!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clas Svahn