Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2009-05-15
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Durath, Tommy (foto)
Dimensioner
266 x 202 x 18 mm
Vikt
760 g
SAB
Qcba,P.09
ISBN
9789155254308
Inred och dekorera ljust och lantligt : shabby chic, slitet charmigt, nytt och nött (inbunden)

Inred och dekorera ljust och lantligt : shabby chic, slitet charmigt, nytt och nött

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2009-05-15

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Något vitt, något grått,
något nytt, något fått,
något gammalt och slitet,
något blankt, feminint och slitet ...


Det är insidan som räknas! Det spelar ingen roll om du bor i en lägenhet mitt i stan eller i en vanlig villa från 70-talet - väl innanför ytterdörren kan ditt hem ändå vara ljust och charmigt lantligt.

Rustad med pensel och några burkar vit färg kan du själv skapa den lantliga stilen som känns så rätt i tiden - och det utan att vända ut och in på plånboken! För den som vill inreda sitt hem lantligt är loppisar och antikbodar rena guldgruvan. Den som är händig tillverkar själv inredningsdetaljerna med rätta stilen.

Låt dig inspireras av inredningsspecialisten Anna Örnbergs handfasta tips och kreativa idéer för att själv skapa en ljust romantisk eller robust lantlig stil hemma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Inred och dekorera ljust och lantligt : shabby chic, slitet charmigt, nytt och nött. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig och välgjord
  Eva Petersson, 30 oktober 2014

  Mysig. Ovanligt tjock inrednings- och idébok. Mest för de som gillar vitt men även för oss vanliga som har lite gamla möbler att piffa till lite.

 2. Jag älskar den lantliga miljön, boken ger...
  Mari Ny Lindau, 4 juni 2013

  Jag älskar den lantliga miljön, boken ger inspiration. Och många fina bilder. Bor själv på landet i ett gammalt torp. Går på loppisar o målar om möbler. Ger högsta betyg.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Örnberg

 • Fixa fint för trädgården

  Anna Örnberg

  Med denna idébok för trädgården kan du förvandla populära material eller sådant du har liggande hemma till en mängd användbara projekt. Bygg insektshotell, snickra bord och bänkar, gjut fågelbad, hitta inspiration till hur du dekorerar såväl en as...

 • Maritim einrichten

  Anna Örnberg

  Urlaubsfeeling am Strand - eine Stimmung, die wir auch gern mit nach Hause nehmen möchten. Warum auch nicht? Denn der freundliche maritime Stil passt ebenso gut in ein Ferienhaus auf dem Lande wie in eine Stadtwohnung. Aus Holz- und Farbresten, Te...

Bloggat om Inred och dekorera ljust och lantligt : s...