Vargbröder - Havets fångar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (inbunden)
Språk
Svenska
Serie
Han som föddes att möta mörkret (del 2)
Läsålder
9-12 år
Förlag
Semic
Originaltitel
At Grave's end
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
205 x 155 x 25 mm
Vikt
520 g
SAB
Hcg
ISBN
9789155255589

Vargbröder - Havets fångar

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska
113 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I Vargbröder, den första delen i serien,kämpade Torak och vargungen mot Ondskan, ett svårt och farofyllt uppdrag som nästan kostade dem livet. Nu är de tillbaka, men kampen mot Ondskan är långt ifrån över.

Återigen förflyttas vi 6000 år tillbaka i tiden. Torak befinner sig i Korpklanens läger tillsammans med Renn och de andra klanmedlemmarna. Toraks älskade Ulv är borta och en smygande och dödlig sjukdom hotar Korpklanen. När en av klanens medlemmar dör måste Torak ge sig av för att söka efter ett botemedel. Korpklanens ledare varnar honom för att det kan vara en fälla. Men Torak har inget val om Storskogens folk ska kunna räddas.

Det blir en lång och farofylld vandring för att nå fram till Havet - och Sälklanen - där botemedlet finns. Torak utsätts för svåra prövningar, han är ensam mot skogens alla faror och hot. Hans uppfinningsrikedom och överlevnadsförmåga prövas på gränsen till det yttersta. Och var finns Ulv när han behöver honom som bäst?

Toraks och vargungens andra äventyr tar dem till Sälklanen, en miljö helt olik Storskogen. Vargbröder - havets fångar är en otroligt fängslande berättelse som - i likhet med första delen - kommer att hålla läsaren i ett järngrepp från första meningen ...

Vad du än gör - missa inte den makalöst spännande fortsättningen på världssuccén Vargbröder!Läs mer om Vargbröder på www.vargbroder.se.

Kort sagt - det är den perfekta kombinationen av äventyr och berättarkonst som gör den här boken så lockande.Daily Telegraph

Precis som tidigare griper historien tag i dig likt en vargklo, och vägrar släppa taget. The Times
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vargbröder - Havets fångar
 2. +
 3. Vargbröder - Demonernas port

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vargbröder - Demonernas port av Michelle Paver (inbunden).

Köp båda 2 för 226 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vargbröder - Havets fångar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Köpte tidigare 2013 Bronsdolken del 1 och 2 av...
  Rita Bredefeldt, 3 januari 2014

  Köpte tidigare 2013 Bronsdolken del 1 och 2 av Michelle Paver till mitt barnbarn 13 år. Han älskade böckerna, läste hemma och tog med till skolan för gemensam läsning. Därför fick han Vargbröder del 1 och 2 av samma författare till julklapp. De är inte helt lästa än. Men hittills succé. Står på baksidan av Bronsdolken att det finns fler delar av den, men inte översatta (eller skrivna?) än. Kommer att inhandla dessa när de utkommer. Äventyr och fantasy skickligt blandat.

 2. Mycket spännande! Man kan lära sig mycket om hur de...
  Jeanette Sveijer, 10 juli 2013

  Mycket spännande! Man kan lära sig mycket om hur de levde på stenåldern, hur man bygger vindskydd, fiskar mm. Den är lite läskig också.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Vargbröder - Havets fångar