Summers bok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Beautiful Dead (del 3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2011-05-09
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Beautiful Dead - Summer
Dimensioner
220 x 140 x 21 mm
Vikt
410 g
SAB
uHce
ISBN
9789155255701
Summers bok (inbunden)

Summers bok

Inbunden Svenska, 2011-05-09

Slutsåld

Summers bok är den tredje av fyra i succéserien Beautiful Dead, som med spänning och nerv förenar skräck med romantik, kärlek och ond bråd död.

Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Fyra unga vackra människor. Varför? Darina står än en gång inför frågor som kräver svar, men där sanningen glider undan och inget är som det verkar.

I omgivningens ögon borde Darina släppa taget, gå vidare med sitt liv. De döda kan ju ändå inte komma tillbaka. Men Darina vet. De är redan här - och de behöver hennes hjälp om de inte för eviga tider ska fastna i gränslandet mellan levande och döda.

Våren kommer med uppslitande minnen av Summers död. Snart har ett år gått sedan hon föll offer för ett vansinnesdåd i en shoppinggalleria. Fel plats och fel tidpunkt, en galning med skjutvapen. Eller vad jagar Darina egentligen efter? Och tecknen från det förflutna, hur ska de tolkas? Bara en sak är tydlig: än är det inte över. Inte på långa vägar.

I Beautiful Dead - Summers bok finns en känslig blick för just den där åldern när man står på tröskeln till vuxenvärlden med knuten näve och en obändig kompromisslöshet med det egna jaget. Det är en ovanligt intressant berättad historia, om en ovanligt intressant hjältinna, som kommer att bli förebild för många unga tjejer, med sin integritet, sitt mod och en förmåga till kärlek som trotsar döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eden Maguire

  • Beautiful Dead: Arizona

    Eden Maguire

    Darina's only chance for immortal love is to sacrifice everything for an enemy.

  • Phoenix

    Eden Maguire

    "Redemption and grief, and the love that exists even when people are gone." -The Bookbag "Not alive. Not dead. Somewhere in between lie the Beautiful Dead." "It's all been building to this moment..." After everything ...