Vålnader, utomjordingar och mystiska fenomen : bilder av det okända (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-09-21
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Lilliér, Marianne (form)
Dimensioner
265 x 200 x 10 mm
Vikt
680 g
SAB
Dop
ISBN
9789155256029
Vålnader, utomjordingar och mystiska fenomen : bilder av det okända (inbunden)

Vålnader, utomjordingar och mystiska fenomen : bilder av det okända

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2010-09-21
199
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När kyrkoherden R W Hardy bad de andra besökarna att vänta så att han kunde ta en bild av den vackra trappan hade han aldrig väntat sig att fånga en hukande, grå gestalt som tungt griper om räcket på sin bild. I dag är kyrkoherdens fotografi ett av få som kanske kan föreställa ett verkligt spöke.

Kan man fotografera något som kanske inte ens finns? Finns det äkta bilder av sjöjungfrur, sjöodjur och flygande tefat? Det är frågor som har engagerat forskare och privatpersoner sedan de första kamerorna började användas under seanser i mitten av 1800-talet.

Idag har foton av okända fenomen blivit vanliga i takt med att allt fler bär med sig kameror i sina mobiler. På internet finns hundratusentals fotografier och filmer utlagda som kittlar fantasin men också är svåra att kontrollera. Vilka bilder kan man egentligen lita på?

I den här boken visar Clas Svahn en lång rad foton av märkliga och fantasieggande fenomen och varelser. Han diskuterar deras äkthet och vad de kan föreställa. Många av bilderna har aldrig tidigare publicerats i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vålnader, utomjordingar och mystiska fenomen : bilder av det okända
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vålnader, utomjordingar och mystiska fenomen : bilder av det okända. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant bok om det onatutliga
  Kristina Simar, 3 februari 2011

  Texten är som vanligt i Clas Svahns böcker mycket beskrivande, intressanta med mycket fakta, men ändå lätt att förstå.
  Hemma har jag alltid denna bok liggandes på soffbordet. Den brukar uppskattas av såväl yngre som äldre personer som hälsar på. Alla är intresserade att bläddra i den och vi brukar diskutera lite kring texten och bilderna. Det intressanta är att många av de äldre känner igen vissa bilder som de sett när de var yngre. Så vissa bilder har figurerat i många sammanhang och i m... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner