Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2011-01-31
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Drevstam, Charlie (foto)
Dimensioner
285 x 220 x 17 mm
Vikt
790 g
SAB
Ihh,Ihh,Qcba,Qcba
ISBN
9789155256616
Vackert med vintage : inspiration, idéer, inredning (inbunden)

Vackert med vintage : inspiration, idéer, inredning

(6 röster)
Inbunden Svenska, 2011-01-31

Slutsåld

I inredningsboken Vackert med vintage har den populära författarduon Susanna Zacke och Sania Hedengren samlat sådant som de själva älskar och brinner för. Här trängs mängder av vackra bilder med spännande tips, annorlunda idéer och inspirerande projekt att skapa själv för att göra sitt hem charmigt, vitt och lantligt.

Förvandla gamla, trista möbler och prylar till personliga föremål som gör hemmet lantligt charmigt. Bygg ett skåp med hjälp av ett gammalt spröjsat fönster eller slå in julklapparna riktigt vackert och personligt. Måla, snickra, klä om, sticka, virka, dekorera, tapetsera, experimentera, gjut betong - listan för hur man kan skapa sitt drömhem är lång!

Att ta tillvara på gamla saker och gå på loppmarknader är numera ett folknöje. Genom återanvända, renovera och förnya spar man både pengar och på miljön. Författarna förklarar och tipsar om hur man ska tänka på loppisar - och låter oss se potentialen i allt från en virkad grytlapp till en gammal sliten pall.

Boken innehåller stora och små projekt för både inomhus- och utomhusmiljöer och dessutom ett helt kapitel med inspiration inför julen.

Sania Hedengren, inredningsjournalist och stylist, och Susanna Zacke, inredare och utbildad dekoratör, har haft stora framgångar med sina tidigare böcker på Bokförlaget Semic, Betong - en gjuten hobby och Skapa med betong och mosaik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna