Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2011-03-28
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Lilliér, Marianne (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Dimensioner
267 x 200 x 10 mm
Vikt
490 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789155256685
Festmat utan stress : snabbt, lättlagat & lyxigt (inbunden)

Festmat utan stress : snabbt, lättlagat & lyxigt

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2011-03-28

Slutsåld

Att bjuda vänner på fest ska bara vara roligt och inte kännas stressande eller ta flera dagar att förbereda, eller hur?! Nej, ta genvägar, använd halvfabrikat och - framför allt - våga bjuda enkelt! Gör det lätt för dig i köket och laga mat utan krångel. Precis sådan mat fyller den här läckra boken!

Glöm alla tidskrävande rätter - välj bland allt det goda i Lena Söderströms nya bok, så vet du både att maten blir läcker och uppskattad och att du verkligen hinner umgås med dina gäster i lugn och ro i stället för att stå vid spisen!

Lenas motto är att bjudmat ska vara lättlagad och lockande för ögat och samtidigt så läcker att alla vill ha receptet!

Hela boken är fylld med sådana rätter. Här finns underbar bjudmat för alla tillfällen och allting är lätt att lyckas med.

Bjud på drinkar med goda tilltugg eller samla vännerna till ett knytkalas. Här finns både förslag till romantiska måltider på tu man hand, rätter för tjejmiddag eller familjemys och pastaparty utan krångel. Varför inte laga en värmande gryta att samlas kring eller servera hela middagen på ett stort generöst fat, allt i ett! Grillkungen får också chansen att briljera - både det grillade och alla tillbehören kommer garanterat att göra succé.

Boken innehåller även mat som passar när man vill bjuda långväga gäster på svenska klassiker.

Tveka inte att bjuda hem vännerna - det har aldrig varit så enkelt att bjuda på fest som det blir med denna bok i köket!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Söderström