Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2011-03-14
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Bergius, Carina (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 16 mm
Vikt
620 g
SAB
Qe
ISBN
9789155256746
Drömmen om en vit trädgård : inspiration, ideér, tips & råd (inbunden)

Drömmen om en vit trädgård : inspiration, ideér, tips & råd

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-03-14

Slutsåld

Här är boken för den som vill bli inspirerad och som vill få handfasta tips och råd om hur man skapar en vacker vit trädgård! Det är också en bok som väcker lust. Lust att ha en trädgård, lust att köra fingrarna i jorden.

Följ med på en vandring i några av Sveriges, Danmarks och Englands vackraste vita trädgårdar och stifta bekantskap med en rad trädgårdspersonligheter. Låt dig inspireras av praktfullt blåregn, romantiska rosor och mjuka lammöron. Och ta del av en mängd lärdomar, praktiska tips och goda råd.

Vi möter bland andra Penny Snell, ordförande för National Gardens Scheme, som varje år ger ut The Yellow Book, vi får titta in i danske Claus Dalbys prunkande vårträdgård, njuta av Ingela Brolings vita drömbalkong i Kristinehamn och Marita Telldéns saltstänkta trädgård på västkusten. Vi får även följa med till platsen där den vita trädgårdstrenden en gång började - Sissinghurst i England. Dessutom bjuds vi på handfasta skötsel- och odlingsråd, växthustips, krukpraktika och mängder av fantastiska foton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmen om en vit trädgård : inspiration, ideér, tips & råd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vacker bok!
    Marianne Emilsson, 31 mars 2014

    En vacker bok att ha och bläddra i. Jag har inte tittat igenom hela än, vill spara lite på boken så att den räcker länge.

Visa alla 1 recensioner