Middag på en kvart : snabbt, gott & enkelt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2011-07-22
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Lindqvist, Camilla (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
490 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789155256784
Middag på en kvart : snabbt, gott & enkelt (inbunden)

Middag på en kvart : snabbt, gott & enkelt

Inbunden Svenska, 2011-07-22

Slutsåld

Förr talades det om 17 minuter. Det var snittiden för vårt matlagande i vardagslag för några år sedan. Nu är vi nog nere på 15 - middag på en kvart!

Det behöver inte betyda frysta piroger eller plasttrågsförpackade trivseljärpar som inte har den minsta likhet med bilden på kartongen. Nej, det går att fixa riktigt god, hemlagad mat på hyfsat kort tid.

Men det innebär att du får skärpa till dig. Du kan inte stryka, hjälpa till med läxor eller kolla tv på samma gång. Det här kräver en smula koncentration - och gärna någon snäll som dukar. Men du fixar det på de där minuterna, med marginal ibland!

Vad sägs om kokoslax, småburgare med BBQ-kryddning, kyckling med couscous och mynta, thai-biffsallad, lax med sockerärtor och basilikasås? Jon Hansson ger dig knepen som gör att du hinner laga god mat på bara en kvart!

Och om inte det vore nog - han bjuder även på ett bonuskapitel där du bjuder gästerna på en festmeny du faktiskt hinner laga på fyrtiofem minuter: Fest på trekvart!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jon Hansson

  • Lax, kyckling och färs : lättlagade vardagsfavoriter

    Jon Hansson

    Matskribenten och kokboksförfattaren Jon Hansson tar ett grepp om våra favoritråvaror och samlar lättlagade och smakrika recept för alla vardagsmiddagar - plus en och annan rätt man gott kan unna sig när helgen kommer! God mat baserad på lax, kyck...