Skräck : boken som gud glömde (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2011-10-14
Förlag
Bokförlaget Semic
Dimensioner
150 x 230 x 30 mm
Vikt
620 g
ISBN
9789155257446
Skräck : boken som gud glömde (kartonnage)

Skräck : boken som gud glömde

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2011-10-14

Slutsåld

Följ med bakom masken! Det handlar om skräck inom film, böcker, musik, konst och serietidningar. Nördar, rockstjärnor, experter, skådespelare, medium, regissörer, psykologer, konstnärer, präster och ikoner berättar om kärleken till övernaturliga historier och bloddrypande äventyr. Hela härligheten vävs samman med författaren Mattias Lindeblads roande skildring av hur det var att växa upp som skräckfantast under det färgglada åttiotalet med piratkopiering av VHS-kassetter, illegala filmklubbar och hemmasnickrade zombiefilmer.

Möt Robert Englund, mer känd som den brännskadade mördaren med knivhandsken, Freddy Krueger, från Terror på Elm street-filmerna. Träffa sångaren Joacim Cans från HammerFall som samlar på allt som har med filmen Evil dead att göra. Hör den osannolika och sanna historien bakom Motorsågsmassakern, den mest utskällda filmen i Sveriges historia, berättad av skådespelaren bakom karaktären Leatherface. Det bjuds även odödliga citat, intervjuer, myter, hårdrock, listor, samt och nya och gamla film- och boktips, från de ultimata klassikerna till de nya storsäljarna.

Skräck - boken som Gud glömde är en godispåse fullproppad med fascinerande, skrämmande och roliga skräckkarameller som kommer att slita din själ i stycken, oavsett om du är novis eller entusiast. Aldrig förr har skräck kittlat så mycket som nu!

Med förord av filmrecensenten från TV4, Ronny Svensson.

Skräck - boken som Gud glömde är en bok i samma lättsamma stil som Mattias Lindeblads tidigare kritikerrosade läsarsuccér Hårdrock - rundgång, nitar och nackspärr (2008) och Mer hårdrock - smink, läder och headbanging (2010) som han skrev tillsammans med parhästen Melker Becker. Även denna gång står Henrik Lange (80 romaner för dig som har bråttom, 2007) för de träffsäkra och snillrika illustrationerna. Infotainment när den är som bäst ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skräck : boken som gud glömde