Naturlig inredning : en idébok (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2012-03-30
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Durath, Tommy (foto)
Dimensioner
287 x 220 x 18 mm
Vikt
860 g
SAB
Qcba
ISBN
9789155257637
Naturlig inredning : en idébok (inbunden)

Naturlig inredning : en idébok

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-03-30

Slutsåld

2012 års hetaste trend är naturlig. Vi längtar ut i skogen, till fjällstugans sprakande brasa och till vardagsrummets trygga läsfåtölj. Material som trä, sten, linne, sisal, skinn, hampa, ull, grenar och stubbar dominerar. Miljön är enkel och ombonad, färgerna jordnära och mättade. Vi återanvänder som aldrig förr och det ekologiska tänket är här för att stanna.

Skapa ett soffbord av en stubbe, en lampfot av björkar eller klä stolsdynan med värmande fårskinnspäls. Anna Örnberg, författare till en mängd framgångsrika inredningsböcker, är tillbaka med en ny bok med hundratals tips, idéer och projekt för att skapa ett hem i den naturliga, varma stilen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Naturlig inredning : en idébok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härlig
  Marie Karlsson, 17 december 2014

  Tänk vad man kan göra med saker man hittar i naturen. Ha ögonen öppna och ta hem lite av varje, när du är ute på skogspromenad. Det går alltid att göra något vackert!

 2. Inspirerande och sätter igång kreativiteten. Många bra...
  Erica , 10 oktober 2013

  Inspirerande och sätter igång kreativiteten. Många bra tips att plocka in naturen i ditt hem.Att få användning för strandfynd som du samlat på dig för att de är så vackra men inte riktigt vetat vad du ska använda dem till, jättebra tips!

 3. Gillar verkligen den här författaren och hennes...
  RG, 20 juni 2013

  Gillar verkligen den här författaren och hennes böcker, men den här boken tyckte jag var ett riktigt bottennapp. Köpte och lämnade tillbaka den. Hittar inte något fint alls i boken som jag kan tänka mig att ha hemma.

 4. En inspirerande bok som sätter igång vårkänslorna. Man...
  Marit , 2 maj 2013

  En inspirerande bok som sätter igång vårkänslorna. Man vill bara ut i naturen och leta fynd! Tänk så mycket man kan göra av sånt som redan finns!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Örnberg