De odöda : skräcknoveller (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Fager, Anders (förf.) / Lagerlöf, Selma (förf.) / Roman, Andreas (förf.) / Ajvide Lindqvist, John (förf.) / Edwardson, Åke (förf.) / Albertsson, Kajsa (form)
Dimensioner
235 x 155 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789155258221
De odöda : skräcknoveller (inbunden)

De odöda : skräcknoveller

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-10-15

Slutsåld

Skräcktrenden har nått Sverige! Under de senaste åren har en mängd skickliga skräckberättare etablerat sig.

Vi har samlat skräckberättelser av de allra bästa: John Ajvide Lindqvist, Johan Theorin, Åke Edwardson, Amanda Hellberg, Anders Fager, Andreas Roman och Caroline L. Jensen. Dessutom de klassiska skräckförfattarna Edgar Allan Poe och H P Lovecraft samt en spöklik historia av Selma Lagerlöf. Läskig underhållning av högsta kvalitet!"Jag frös."Din röst var svag, ihålig, som om den kommit långt bortifrån. Min kropp blev iskall, jag frös fast på stolen. Dina läppar slöts igen. Du hade inte särat dem mer än vad som var nödvändigt för att orden alls skulle kunna slippa ut. Det dröjde en lång stund innan mina stämband tinat så pass att jag kunde säga:"Du kan inte frysa. Du är död."John Ajvide Lindqvist berättar i sin gastkramande novell "Equinox" om ett möte mellan en ohälsosamt nyfiken kvinna och en man som har varit död en tid, men som ändå lever ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De odöda : skräcknoveller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5
    Britt-Marie Kullin, 12 december 2012

    Tio stycken skräcknoveller av blandad kvalitet. Dom tre gamla klassikerna tyckte jag inte var speciellt bra. Men dom sju nya var desto bättre. Bäst var novellerna av Caroline L Jensen, Johan Theorin, Andreas Roman, och John Ajvide Lindqvist.

    Boken var tunn, endast etthundrafemtio sidor. Och jag älskar ju mest tjocka böcker och romaner. Men trots det så tyckte jag att boken var riktigt bra. Och jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner