Skapa unika smycken : vintage de luxe (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Durath, Tommy (foto)
Dimensioner
266 x 200 x 14 mm
Vikt
676 g
SAB
Pl.09
ISBN
9789155258290
Skapa unika smycken : vintage de luxe (inbunden)

Skapa unika smycken : vintage de luxe

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-10-15

Slutsåld

Smycken ska vara personliga och gärna andas "vintage de lux", som är den senaste trenden. Man kan göra smycken av det mesta, bara fantasin sätter gränser. Fynda, hitta, gå på loppis och fixa själv. Kombinera sedan med traditionella smyckedelar och du har dina egna helt unika smycken. Detta är en härligt inspirerande bok som sätter fart på pysselsuget!

Exempel: Urverk/Klockskrot, förpackningar i form av små plåtburkar, pyttesmå provrör med lock, bokmärken, spelpjäser, pusselbitar, dockskåpsminiatyrer, knappar, bestick, spetsar, nycklar, gamla beslag från möbler, papper och plåt.

Projekten i boken kommer att ha olika svårighetsgrad men detta är inte en bok som kräver några som helst förkunskaper, man behöver bara vara allmänt händig och sugen på att pyssla. I boken får man lära sig vissa praktiska, tekniska bitar som att förtenna med lödpenna, gjuta in bilder.

Att göra smycken är också något som passar bra att göra tillsammans med andra. Att umgås och vara kreativ samtidigt!

Anna är en makalös idéspruta och allt hon tar i blir till unika, personliga smycken "to die for" och hon har en lekfull stil och glimten i ögat när det gäller allt hon tar sig för. Anna har skrivit över 20 böcker inom hobby, inredning, shabby chic och senast Naturlig inredning. Anna tillverkar och säljer sina egna silversmycken på hemsidan aosilver.se.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skapa unika smycken : vintage de luxe. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag gav den som present, men fick höra att hon blev...
  Michi, 9 oktober 2013

  Jag gav den som present, men fick höra att hon blev mycket nöjd och fick många nya ideer. Så blev glad.

 2. En mycket inspirerande bok med tydliga beskrivningar...
  Tantgul (Stockholm), 4 juni 2013

  En mycket inspirerande bok med tydliga beskrivningar av hur man kan göra smycken av olika material. Man blir både glad och arbetssugen av att bläddra i den här boken, man vill börja skapa direkt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Örnberg

 • Fixa fint för trädgården

  Anna Örnberg

  Med denna idébok för trädgården kan du förvandla populära material eller sådant du har liggande hemma till en mängd användbara projekt. Bygg insektshotell, snickra bord och bänkar, gjut fågelbad, hitta inspiration till hur du dekorerar såväl en as...

 • Torkade blommor & blad : buketter, kransar, dekorationer

  Anna Örnberg, Maria Bolander

  Torkade blommor har blivit en trendig inredningsdetalj i våra hem. Här blandas de sköna blomstren från trädgården med vilda växter från skog, ängar och dikesrenar. Gör vackra grupper att ge bort, bind buketter och klassiska kransar, fläta med gräs...