Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2012-09-24
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Klüft, Pernilla (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 15 mm
Vikt
520 g
SAB
746.443,Qccadd
ISBN
9789155258306
Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel (inbunden)

Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-09-24

Slutsåld

Fulmonster, korsstygn, ful design och fint pyssel är en pysselbok med en modern och alternativ syn på eget skapade och hantverk. Den innehåller mängder av roliga, inspirerande, fulsnygga pysseltips för hela familjen. I händelsernas centrum står Fulmonstren som är små mjuka monster från den djupa blöta tvåflodsskogen. I bokens första del avslöjar författarna alla hemligheter kring hur du skapar ditt eget fulmonster och visar upp sina egna som inspiration. Alla fulmonster har en egen liten historia och tips på hur man skriver bra sådana ingår också. Att skapa fulmonster är ett jättebra exempel på hur pysslande kan vara både tankeväckande, befriande och självterapeutiskt.

Här finns också korsstygnsmönster med ovanliga budskap och många andra tips på klurigt, roligt och annorlunda pyssel.

Författare till boken är de tre medlemmarna i designgruppen Fuldesign som arbetar hårt med att befria design och inredning från sina trånga, avskalade bojor. Fuldesign är design för alla som inte känner att de är perfekta och passar in i total-make-over-världen där man måste ha ett perfekt hem, utseende, liv och ekonomi för att få vara med.

Fuldesign hoppas att med den här boken få inspirera ännu fler till eget skapande och pysslande som är fritt från snygghetskrav och därför roligare och mer inspirerande. Alla instruktioner ska också utgå ifrån material som de flesta har hemma, att återanvända och göra nytt av något gammalt är en spännande utmaning. Du kommer att få massor med roliga tips på hur du gör ditt hem och ditt liv lite roligare, lite friare från krav och såklart lite fulare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fulmonster : korsstygn, ful design och fint pyssel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rätt kul
  Fia, 12 januari 2015

  Ganska rolig bok som säkert funkar bra ihop med barn. Har dock ej provat det. Lite mycket beskrivningar på monster, kunde varit mer av annat.

 2. Rolig!
  Lena Jansson, 17 juli 2014

  Inspirerande och rolig att läsa! Många tips och gör ett par i taget! Mera sånt här! Bra för mina elever att inspireras av och det är lätta saker att göra för de flesta!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Min hjälp kommer från Herren som har skapat himmel och jord

  Roland Larsson

  Roland, som nästan är helt blind, driver en äppelodling i kända "Äppledalen" norr om Huskvarna. Han blir utmanad av Gud när han läser Bibelns ord om att leva ett enkelt liv, som inte är till skada för Guds skapelse, och utan de moderna h...