Stora boken om belysning inne och ute (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2012-09-10
Förlag
Bokförlaget Semic
Originaltitel
At Grave's end
Medarbetare
Rosenlöf, Maria (foto)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
270 x 200 x 10 mm
Vikt
570 g
ISBN
9789155258320
Stora boken om belysning inne och ute (inbunden)

Stora boken om belysning inne och ute

(9 röster)
Inbunden Svenska, 2012-09-10
159
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Intresset för belysning och för lampor som inredningsdetalj har ökat alldeles enormt. Trots det är belysningen fortfarande den del i hemmet som ofta är ganska eftersatt, kanske just eftersom litteratur inom området hittills varit svår att hitta.

Rätt belysning kan lyfta en hel inredning och ge både snyggare och mer praktiska, funktionella och trivsamma rum - ofta bara genom små insatser. Kanske saknas det några extra ljuspunkter, både ur praktiska och trivsamma aspekter. För även om en ljuskrona kan lyfta ett helt rum, så kan rätt belysning lyfta ett helt hem!

Här får du belysningsinspiration och praktiska råd till hemmets alla rum, inklusive uterummet. Utifrån en mängd fotografier och tips kan du själv inreda med belysning både på ett funktionellt och stämningsfullt sätt. Du får också glimtar från offentliga miljöer som kan vara härliga källor till nya idéer och lösningar.

Upptäck vad belysningen kan göra för ditt hem och din trädgård. Låt den lyfta fram dina favoritdetaljer, ge dig ett praktiskt arbetsljus, härlig mysstämning eller en förlängd trädgårdssäsong. Låt dig inspireras!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora boken om belysning inne och ute
  2. +
  3. Nya Belysningsboken : Så ljussätter du utomhus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya Belysningsboken : Så ljussätter du utomhus av Torbjörn Eliasson (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Wiktorsson-Lång

  • Mitt Åland

    Linda Wiktorsson-Lång, Maria Rosenlöf

    Fotograf Maria Rosenlöf och författare Linda Wiktorsson har tillsammans mött en rad välkända profiler som alla har den gemensamma nämnaren: anknytningen och kärleken till Åland. Här får vi möta dem i avslappnade miljöer, på deras personliga favori...