Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2012-11-07
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Pe, Helén (foto)
Dimensioner
285 x 220 x 18 mm
Vikt
860 g
SAB
Qca
ISBN
9789155258412
Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser (inbunden)

Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser

(8 röster)
Inbunden,  Svenska, 2012-11-07
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vattnen omkring oss bjuder på en mångfald av läckra fiskar och skaldjur. Men mycket kunskap om hur man tillagar fisk har fallit i glömska, när det egentligen är så enkelt och blir så gott! Här finns inspirationen och recepten som hjälper dig att laga fantastiska middagar av havets skatter! Nya spännande rätter och uppskattade klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur, liksom råd om vilka arter man bör undvika och vilka som kan ätas med gott samvete - allt finns med.

Systrarna Brydling bjuder som alltid på unika, spännande recept, som är lätta följa och som alla innehåller det lilla extra och som avspeglar deras djupa matlagningskunskaper och gedigna erfarenhet. Lär dig röka din egen fisk, rensa och filea och koka enligt konstens alla regler, göra egen fond och använda det som naturen bjuder som krydda och smaksättning. Det är hälsosam och njutbar mat med smaker du aldrig glömmer.

Med den här boken vill systrarna Brydling inspirera fler att våga laga med våra läckra råvaror från vattnet, oavsett om man är fiskare, storbadare eller bara en vanlig konsument som aldrig fiskar själv men ändå är nyfiken på utbudet i butiken. Genom att välja rätt råvaror bidrar man till en hållbar måltid samt vidgar sina kunskaper om alla våra goda och nyttiga fiskar och skaldjur.

Carina och Ulrika Brydling kommer från en familj med maten i fokus. Med rötter från södra Lappland och Gotland är de uppväxta i Bålsta och med det fått ta del av olika regionernas matarv med vilt, bär och fisk och kunskap om hur man fiskar, jagar, torkar, röker och syltar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »