Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-08-07
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Di Leva, Katarina (foto)
Dimensioner
285 x 220 x 20 mm
Vikt
880 g
SAB
Rai,613.7046
ISBN
9789155258634

Yoga med Malin : min kropp, min själ, mitt andetag

(33 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden, Svenska, 2012-08-07
174 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hej kära Bokus-fans!

Hoppas det nya året har börjat bra för er alla. Jag har haft en jättefin start och ser nu fram emot allt nytt som väntar. Sedan boken släpptes i höstas har det verkligen rullat på för mig med yogakurser och resor. Gladast är jag dock för alla fina mail jag fått från läsare där de berättar om hur boken har varit ett stöd genom deras förändringar och drömmar. Vi är många som vill våga följa vårt hjärtas röst, men det är inte alltid så enkelt. Då är det skönt att veta att vi inte är ensamma. Att vi har varandra någonstans där ute ... Önskar er alla det bästa året hittills!

Kram,
Malin Berghagen


Yoga är enkel träning för kropp och själ, men kan samtidigt vara så mycket mer. Malin Berghagen, en av Sveriges populäraste inspiratörer inom området hälsa och medveten livsstil och med mångårig erfarenhet av yoga, släpper nu en efterlängtad bok om hur vi med yogans hjälp kan vårda både kropp och själ.

Malin berättar på ett nära och personligt sätt om sitt möte med yogan och hur den kom att bli en självklar del i hennes vardag. Efter år av dåligt självförtroende finner hon i yogan ett stöd att gå vidare och utvecklas som människa. Att våga ställa frågan: Vem är jag? Lever jag egentligen det liv jag vill leva?

Boken är både Malins livshistoria och en praktisk guide där hennes passion för yoga når ut på ett nära och inspirerande sätt. Vi får tips på kost och träning samt råd om hur vi kan hantera de tankar och känslor som yogan gör oss medveten om. Det är en bok för alla som är nyfikna på yoga och vill veta mer - men även för den mer erfarna yogautövaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Yoga med Malin : min kropp, min själ, mitt andetag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Litet mera övningar vore även bättre
  Ralf Pichocki, 29 oktober 2014

  Boken säger mycket om yoga och om hur Malin kom till den och använder den. Det är roligt att läsa, och det är mycket interessant som vad hon skriver om Marrakech till.
  Enda kunde jag gärna haft några beskrivning av övningar... de kunde göra boken helt perfekt.

 2. Underbart och "nära" skriven med mycket ödmjukhet för...
  evamari andersson, 30 augusti 2013

  Underbart och "nära" skriven med mycket ödmjukhet för livet. Därutöver fina tips om både levnadssätt och matintag. Bilderna i boken är vackra och ger ett lugnt och behagligt intryck som samtidigt förmedlar en fin känsla av just lugn och ro. Övningarna är även dem lätta att ta till sig. Bra gjort !!

 3. En väldigt inspirerande bok. Jag är jättenyfiken på...
  Katarina Lundkvist, 14 juli 2013

  En väldigt inspirerande bok. Jag är jättenyfiken på yoga, har t.om bokat en introduktionskurs. Malin delar med sig av sin resa på ett fint sätt. Vackra bilder. Ser framemot nästa bok

 4. Jag läste Yoga med Malin: min kropp, min själ, mitt...
  Inanna, 26 april 2013

  Jag läste Yoga med Malin: min kropp, min själ, mitt andetag i ett svep - för att Malins historia var rörande och öppenhjärtig. Boken handlar mer om hur yogan hjälpt Malin än den gav tips och insikter om olika yogarörelser. Mycket vackra och stimulerande bilder och miljöer.

 5. En påkostad yogabok men tyvärr blev jag en aning...
  Helle, 16 april 2013

  En påkostad yogabok men tyvärr blev jag en aning besviken. Nu är jag inte nybörjare, men testade att yoga Malins yoga tillsammans med några yogavänner. Vi kanske är mer fysiska av oss, och då bjöd de föreslagna yogarörelserna lite för lite utmaningar. Lite mer om Malins liv än om yoga. I övrigt var det superfina bilder i en fantastisk påkostad presentation.

 6. Tyckte mycket om denna bok. Den ger en fin insikt i...
  Gabriella Barle, 10 april 2013

  Tyckte mycket om denna bok. Den ger en fin insikt i många aspekter av yoga. Vackra bilder, läckra recept och mycket mer.

 7. Yoga
  inger, 4 februari 2013

  En fantastisk underbar bok skriven på ett kärleksfullt sätt. Med många vackra bilder

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Malin Berghagen

 • Mallorca i mitt hjärta

  Malin Berghagen

  Mallorca är ett av våra mest älskade resmål. Här finns den sköna stämningen på tapasbarerna, böljande vallmofält, grönskande olivlundar, hav, berg och ljuvliga stränder. Och så den av oss nordbor så hett eftertraktade Medelhavsvärmen från början p...

 • Yoga med Malin Berghagen

  Malin Berghagen

  Malin Berghagen släpper nu en efterlängtad yoga-cd där hon på ett lättsamt sätt lär ut några av sina populäraste yogapass så att du kan träna hemma i lugn och ro. Passar både för dig som är nybörjare och för dig som är en mer erfaren yogautövare. ...

Bloggat om Yoga med Malin : min kropp, min själ, mit...

Bokvideo