Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-12-27
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Rosén, Johan (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 15 mm
Vikt
645 g
SAB
613.713,Rag
ISBN
9789155258917
Lust att träna : kom igång och behåll din motivation med Oscar Jöback (inbunden)

Lust att träna : kom igång och behåll din motivation med Oscar Jöback

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-12-27

Slutsåld

Oscar Jöback är en av Sveriges mest meriterade träningsprofiler och har tidigare skrivit träningsböcker som Träna hemma (2009) och Personlig träning med Oscar Nilsson (2007). Oscar har nyligen öppnat ett eget träningscenter där han kombinerar samtalsterapi med personlig träning.

I boken Lust att träna får vi lära oss hur man kan åstadkomma en varaktig förändring i vårt sätt att förhålla oss till vardagsträning och motion. Oscar Jöback jobbar med stöd och motivation samt träningsprogram som byggs upp utifrån olika personlighetstyper med grund i kognitiv beteendeterapi.

Många av oss har svårt att komma igång med vår träning och att göra den till en del av vår vardag. Men även de som redan tränar regelbundet har svackor. Vikten av personlig motivation för att fortsätta att träna och att uppnå resultat är en av hörnstenarna i den här boken. Vi behöver alla ställa oss frågan: Vad betyder träning för mig?

Boken innehåller färdiga program, både korta och lite längre, som tar fasta på rörelser, effektivitet och resultat. Här finns olika träningsscheman som är upplagda efter mål och olika personlighetstyper. Gillar du utmaningar? Tränar du främst för att uppnå välbefinnande? Är du mål- eller resultatinriktad?

Detta är en inspirerande bok som tar ett helhetsgrepp på vad träning innebär för olika människor. På så sätt kan vi alla få en chans att uppnå en förändring som både ger resultat och som gör att vi kan undvika skador.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lust att träna : kom igång och behåll din motivation med Oscar Jöback. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Ninni, 13 februari 2016

    Positiv bok som får mig att förstå att min träning är mitt val och mitt liv. Blev förvånad över att Oscar tränat så mångsidigt

Visa alla 1 recensioner