Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2012-12-27
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
268 x 200 x 15 mm
Vikt
642 g
SAB
Rbaac,796.42
ISBN
9789155258924

Träna inför loppet : året runt

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-12-27

Slutsåld

En ny träningsbok från författarna bakom succéerna Träna med gummiband, Träna med balansboll och Träna och maxa din förbränning!

Träningstrenden är starkare än någonsin. Många flyttar sin träning utomhus och tränar gärna inför olika lopp för att motivera och utmana sig själva. Löpning har blivit oerhört populärt och 2012 är det dessutom 100-årsjubileum av Stockholm maraton med flera extrainsatta lopp.

I boken står skidlöpning, cykling och löpning i fokus och träning inför populära lopp som Midnattsloppet, Tjejmilen, Stockholm Maraton, Göteborgsvarvet, Vätternrundan och Vasaloppet. Här kan du läsa om hur man bäst förbereder sig inför ett lopp med hjälp av kost och träning, och hur man hittar en form och styrka som håller hela vägen in i mål.

Träningsprogrammen är korta och effektiva, med en viktig styrkedel som förebygger skador. Boken tar även upp KBT-träning om hur man håller motivationen uppe när man stöter på motgång på vägen.

Detta är en bok för alla som är intresserade av någon sorts vardagsmotion. Det handlar om träning för att hålla sig frisk, må bra i vardagen och ha ett gott liv länge. Alla kan träna! Oavsett ålder och tidigare vana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Träna inför loppet : året runt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt trevlig bok!
    Emma, 1 april 2015

    Köpte den för att finna inspiration i träningen, har dock inte hunnit testa de olika programmen än. Styrkeövningarna, uppvärmningarna och de andra kortare bitarna såg dock kloka ut.

  2. Inspirerande text med bra och tydliga bilder till....
    Ingeborg Klein, 16 juli 2013

    Inspirerande text med bra och tydliga bilder till. Visar på vikten av en allsidig träning oavsett vad man har för grundträning (löpning, cykling m.m) och vilket mål man har (bara träna för att det är roligt eller om man hnar som mål en svensk klassiker tex).

Visa alla 2 recensioner