Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2013-01-17
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Albertsson, Kajsa (form) / Gullberg, Anja (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 12 mm
Vikt
504 g
SAB
Vnd
ISBN
9789155258948
Knip för bättre hälsa (inbunden)

Knip för bättre hälsa

(27 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-01-17

Slutsåld

För kvinnor är knipet livsviktigt! Kvinnor måste lära sig att bygga upp sin bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens, något som är vanligt även bland yngre kvinnor och hos kvinnor som inte fött barn.

Förebygg inkontinens, ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring, ålderskrämpor och problem genom att lära dig knipa rätt och få en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet. I den här boken får du gedigen kunskap från många olika håll. Experter från olika områden delar med sig av sina bästa tips och ger råd för hur man får en stark och frisk kropp - och dessutom får ett bättre sexliv än någonsin på köpet! Möt dansaren, den personliga tränaren, barnmorskan och pilatesexperten. Du får knipråd från dem alla. Välkända yogainstruktören Karin Björkegren Jones går igenom övningarna steg för steg. Yogan är välgörande för alla människor, och för kvinnor innehåller den övningar som verkligen behövs, som att hålla rotlåset, det vill säga knipa.

En viktig och informativ bok om hur kvinnokroppen fungerar med mängder av praktiska övningar. Boken förklarar varför det är så viktigt att ha en stark bäckenbotten och ger tips på hur man stärker ryggen, hittar knipet och behåller det - livet igenom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Knip för bättre hälsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande och tydlig
  Lilian, 3 augusti 2017

  Fin och viktig bok med mycket inspiration och enkla övningar. Bra att det beskrivs ur olika perspektiv. Älskar också illustrationerna, kurbits möter mandalas i någon slags underlivskonst.

 2. Toppen!
  Lina, 25 december 2014

  Jättebra skrivet och viktig bok för kvinnor i alla åldrar. Enkla övningar och bra skriven text som är enkel att ta till sig. Bra presenttips till nybliven mamma.

 3. Bra bok med värdefullt innehåll. Men varför så många...
  Kristina , 21 januari 2014

  Bra bok med värdefullt innehåll. Men varför så många läror om samma sak. Det bara förvirrar. Lärobok som alla kvinnor borde ha.

 4. Jag tyckte boken var jättebra. Hon beskriver på ett...
  Ulla Saxvold, 3 oktober 2013

  Jag tyckte boken var jättebra. Hon beskriver på ett utomordentligt bra sätt hur man ska lära sig knipa på rätt sätt. Jag ger 5 stjärnor i betyg.

 5. Fick fram budskapet tydligt att knipa är oerhört...
  Susanne , 12 augusti 2013

  Fick fram budskapet tydligt att knipa är oerhört viktigt för oss kvinnor. Det talas så lite om det normalt sett men dålig muskulatur kan säkert vara orsaken till många ryggproblem vi har etc.

 6. Den här underbara och viktiga boken sätter verkligen...
  Helle, 16 april 2013

  Den här underbara och viktiga boken sätter verkligen fingret precis på vad som är viktigt! Älskar bilderna och upplever att övningarna känns hands-on, dvs det är bara att börja knipa! Tack Karin!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones