Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Beautiful Creatures (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2013-01-23
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Carina Jansson
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Dimensioner
230 x 150 x 35 mm
Vikt
845 g
SAB
uHce
ISBN
9789155258986
Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek (inbunden)

Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-01-23
149
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek Kan levereras innan julafton
En förbannelse, ett val, två öden ... När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna.När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ... Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.En mörk och romantisk kärlekssaga! En skrämmande värld av magi - och två huvudpersoner som gör allt för varandra. Beautiful Creatures är första delen i en serie. Beautiful Creatures lanseras också som film under våren 2013 med Jeremy Irons, Emma Thompson och Viola Davis i rollerna. Boken är en stor internationell succé och såld till 35 länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek
 2. +
 3. Beautiful Creatures Bok 3, Det högsta priset, det största offret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beautiful Creatures Bok 3, Det högsta priset, d... av Kami Garcia, Margaret Stohl (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Beautiful Creatures Bok 1, Mörka drömmar, livsfarlig kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag tyckte om den. Väldigt många sidor, haha. Läste...
  bokbruden (ö-vik), 8 september 2013

  Jag tyckte om den. Väldigt många sidor, haha. Läste den på cirka en månad. Jag hade sett filmen innan så handlingen och vad som skulle hända var inte en chock. Jag tror jag tyckte filmen var bättre eller de är nog ganska lika. Jag gillar Ethan och att de inte berättas från Lenas synvinkel gör boken bättre. Storyn är så lika andra böcker. Pojke blir kär i flicka, flicka blir kär i pojke, de kan inte vara tillsammans, hitta en lösning osv osv.

 2. Spännande bok som var svår att lägga ifrån sig...
  Nina, 7 juni 2013

  Spännande bok som var svår att lägga ifrån sig rekommenderas varmt att läsa en varm sommar dag liggandes i hängmattan, vid havet eller varför inte i soffan en regnig dag. Helt värd köp!

 3. Bra ungdomsbok, funkar även för en vuxen att läsa......
  Lallybroch, 20 maj 2013

  Bra ungdomsbok, funkar även för en vuxen att läsa... Spänning, lite kärlek och mycket dramatik i berättelsen om Lena. Ska hon bli ond eller god på sin sextonårsdag? Ethan bryr sig inte om vilket!

 4. Bästa boken!
  Sofie, 1 mars 2013

  Jag läser väldigt olika typer av böcker och hittade denna av en slump. Oerhört målande och fängslande historia om kärlek och mystik som gör att man inte vill lägga ifrån sig boken en sekund. Själv läste jag den på 4 dagar:) Rekommenderas starkt!.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna