Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2013-10-15
Upplaga
2
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Rasehorn, Eivor (foto)
Illustratör/Fotograf
Pernilla Hindsefelt
Dimensioner
267 x 200 x 15 mm
Vikt
740 g
SAB
Qdfja,636.7
ISBN
9789155260095
Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi (inbunden)

Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-10-15

Slutsåld

Förstå samspelet mellan människa och hund!
Ny, utökad utgåva av denna heltäckande bok om hundens utveckling från nyfödd valp till vuxen hund. Boken är skriven av hundpsykologerna Åsa Ahlbom och Anders Hallgren, som är de främsta på sitt område.
Här får du massor av tips och goda råd oavsett om du redan har eller om du tänker skaffa hund. Boken ger också en bättre förståelse för samspelet mellan människa och hund, vilket gör det lättare att få en lycklig samvaro med sin fyrbenta vän.
Det är mycket en blivande hundägare måste tänka på. Åsa och Anders lotsar dig förbi alla farliga fallgropar. Viktigast av allt är att välja rätt ras! Hundens sociala träning börjar redan i valplådan, och därför är det även viktigt med rätt uppfödare. Gör sedan rätt med valpen och du får mycket gratis när du vill att unghunden ska lyda.
Läs om hundens utveckling från valp till vuxen hund och lär dig hur du kommunicerar med, aktiverar och tränar din hund. Författarna tar upp vanliga problem som hoppande, skällande, aggression mot andra hundar eller varför din hund inte kommer när du ropar på den - och givetvis vad du kan göra åt saken!
Boken innehåller massor av fina fotografier tagna av Eivor Rasehorn, en av de bästa hundfotograferna i landet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fyller alla behov!
  Ingrid W, 19 maj 2015

  Den här boken omfattar verkligen allt en hundägare behöver. D v s om man som författarna vill gå den mjukare linjen - de som förespråkar mer militanta metoder i hundfostran lär inte uppskatta den...

 2. En toppenbok för den som önskar hundar!

  Åsa och Anders har båda verkligen goda råd. Jag som är femton år, drömmer om att en dag föda upp Siberian Huskys! Denna bok har flugit in i mitt hjärta, och är fantastisk från början till slut! Vissa saker visste jag redan från förr, som stod i boken, men jag lärde mig ny kunskap också! Toppenbok! Värd betyget!

  För den som älskar hundar!

  "Jag har träffat huskys många gånger, och min instinkt säger att va lungn så är hunden det med. Och sätt dig på huk för att komma på hunden... Läs hela recensionen

 3. Jättebra bok med mycket fakta och goda råd. Jag har...
  sonja almroth, 15 november 2013

  Jättebra bok med mycket fakta och goda råd. Jag har haft hund men det är alltid lika svårt varje gång man har en valp kändes tryggt att ta till sig alla råd.

 4. Mycket bra bok som tar upp hundträning som är baserad...
  Johanna, 12 november 2013

  Mycket bra bok som tar upp hundträning som är baserad på forskning inom etologi och inte personligt tyckande. Den lär ut ett mjukt och respektfullt sätt att träna och leva med hundar.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Stora boken om att skaffa och leva med hu...