Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2013-12-12
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Di Leva, Katarina (foto)
Dimensioner
285 x 220 x 15 mm
Vikt
873 g
SAB
Rai,613.7046,Dadde,181.45
ISBN
9789155260200

Yoga : ett livsval

(58 röster)  |   Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-12-12
219
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Yogan finns vid vår sida. Den låter oss vakna och håller oss varsamt och stabilt i handen."Yogans kombination av fysiska övningar, andning och meditation kan tillsammans med äldre tiders visdomar ge djupare självkännedom och en friskare livsstil. Men det är upp till dig att välja om och hur yogan ska påverka dig i din vardag. Här finns både verktygen och inspirationen för att kunna göra det valet. Malin Berghagen berättar ärligt och öppet om sin fantastiska yogaresa. Vi tar avstamp i ett snötäckt Hälsingland för att via Mallorcas och Turkiets stränder samt Santorinis svarta lava landa i Los Angeles dallrande hetta. Till varje kapitel finns olika yogaövningar. Men Malins resa är inte bara fysisk, utan även själslig. Vi möter en vintertrött själ som tinar upp och med yogans hjälp hittar ett nytt, strålande jag. Boken innehåller mängder av fantastiska bilder på vackra och inspirerande miljöer, tagna av Katarina Di Leva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yoga : ett livsval
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Yoga : ett livsval. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. inspirerande!
  Sofia, 15 december 2019

  Få böcker har fått mig att vilja yoga som Malins! Någonting med hur hon beskriver allt som ligger bakom yogan.

 2. Vacker och välskriven.
  Lejondrake, 22 juni 2016

  Inte endast vackra bilder. Går på ett ödmjukt och pedagogiskt vis igenom yogans åtta grenar samt hur man på bästa sätt lever efter dem.

 3. Ett livsval - på riktigt
  Nina, 29 mars 2016

  Boken ger en mycket tydlig insikt om att yoga handlar om så mycket mer är bara asanas. Malin har en ödmjuk inställning som är fantastisk. Lärorikt att läsa om vad som är grundläggande i yoga, det missas ofta i många böcker där asanas är det viktigaste. Rekommenderar varmt boken till alla som på något sätt kommer i kontakt med yoga.

 4. Underbar!!!!!
  Veronica Holm, 6 juni 2014

  Fantastisk bok med fantastiska bilder! Fina berättelser från Malins möten med människor, beskrivning av asanas (yogapositioner) och yogans filosofi. KÖP!

 5. Fantastisk Yoga bok
  Sara, 1 april 2014

  Detta var min första Yoga bok, som jag läste och därför kommer mina förväntningara att vara super höga, för detta var en underbar bok. Malins resa förklarade hon lätt och ärligt, men även bakgrund till Yogan på ett enklet sätt. Bilderna gjorde en perfekt bok, perfekt. Boken fick mig att vilja läsa mer av henne och även en gång få vara med på ett av hennes Yoga pass. Absolut att rekommendera, anting till sig själv eller en fin gåva, till någon som behöver harmoni i sitt liv.

 6. Sinnlig!
  teskorpan, 28 januari 2014

  Fantastiskt vackra bilder!
  Ovanligt upplägg och kapitelindelning som funkar,
  lite svårläst skrivstilstypsnitt ibland.

  Ger makten till läsaren, tänk och utgå ifrån dig själv,
  ifrågasätt det du läser.

 7. Inspirerande bok på alla sätt. Malins text och...
  Annette Holst Hansson, 19 januari 2014

  Inspirerande bok på alla sätt. Malins text och Katarinas vackra bilder tilltalar både hjärtat och hjärnan. En bok att ta fram och läsa när man behöver inspiration och hjälp på vägen, för att komma djupare in i yogans värld men också för att må bättre och lära känna sig själv och som Malin skriver ofta; Inte döma sig själv så hårt. Att följa Malins resa i livet med yogan som vägvisare och brobyggare gör att man växer i tanken som människa.
  Underbar bok!.

 8. Har inte hunnit läsa den ännu, men bilderna räcker att...
  Solveig Carina Nordlund, 17 januari 2014

  Har inte hunnit läsa den ännu, men bilderna räcker att titta på så länge. Jag bara längtar att få ta tag i den. Läsa göra yoga och njuta av allt vad det innebär.

 9. En fantastisk bok med vackra bilder och djupt...
  Elin , 17 januari 2014

  En fantastisk bok med vackra bilder och djupt innehåll. Malin beskriver på ett bra sätt Yogans grunder. Det är en enkel bok att läsa, men jag får så mycket ut ur den. Jag tycker det är så fint att hitta en bok där yogans helhet beskrivs. Meditationen, andningen, avslappningen. Den handlar verkligen om yoga som livsval.

 10. Den här boken ger mig verkligen inspiration & kraft...
  Agneta Lindén Pettersen, 17 januari 2014

  Den här boken ger mig verkligen inspiration & kraft att fortsätta med det livsval jag har gjort inom Ayurveda & Yoga! Den är så vacker, både bildligt & skriftligt! En bok att läsa & titta i, om & om igen!

 11. Underbar bok om yoga, livsval
  -, 27 december 2013

  Underbart inspirerande bok om Yoga. Malin berättar om sina egna upplevelser, man får följa henne runt i världen på hennes yogaresor. För mig som ny yogautövare är det här en jättebra bok som förklarar, inspirerar, jag vill bara läsa och lära mig mer, öva mer. Stort plus för alla vackra bilder.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Malin Berghagen