Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2014-09-10
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
232 x 200 x 12 mm
Vikt
458 g
SAB
Qccab
ISBN
9789155260545
Snabbvirkat : enkelt och kreativt till hemmet (inbunden)

Snabbvirkat : enkelt och kreativt till hemmet

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-09-10

Slutsåld

I Snabbvirkat får du massor av tips på kul projekt som går fort att göra men som piffar upp ditt hem till max! Varför inte virka en söt barnfilt, fixa nya dynor till stolarna eller skydda "paddan" med ett fint fodral? I boken, som innehåller hela 48 projekt, finns även roliga retrobeskrivningar på till exempel en virkad slips och fulsnygga slipovers med mormorsrutan i fokus. Sania Hedengren och Susanna Zacke bjuder som vanligt på färgstark inspiration och vackra hemmiljöer som bakgrund till alla kreativa pysselidéer. Här finns något för alla, oavsett handarbetsvana, och den populära författarduon visar hur kul man kan ha med garn och lite fantasi!

"Snabbvirkat - Enkelt och kreativt till hemmet" är uppföljaren till Susanna Zackes och Sania Hedengrens framgångsrika böcker "Garnnystan och tygtravar" och "Garn garn garn". Författarna ligger även bakom succéerna "Vackert med vintage", "Betong - en gjuten hobby" och "Skapa med betong och mosaik".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snabbvirkat : enkelt och kreativt till hemmet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Pedagogisk!!!
    Anna-Karin Häggström, 5 december 2016

    Jag kunde verkligen inte virka! Nu kan jag virka ugglor! Yohooooo!!!!:):):) Beskrivningarna är enkla att förstå, den är pedagogisk och innehåller roliga virkprojekt som en blir sugen på! Nu ska jag ge mig på vantarna!

  2. En av de bästa
    Anette Ulrika Sörman, 19 januari 2015

    En av de bästa virkböcker jag köpt. Enkla och inspirerande mönster som föll mig helt i smak. Kan rekommenderas till andra

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Snabbvirkat : enkelt och kreativt till he...