Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Half bad (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2015-01-26
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Carla Wiberg
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Dimensioner
235 x 160 x 30 mm
Vikt
621 g
SAB
uHce
ISBN
9789155261115
Half bad. Ondskans son (kartonnage)

Half bad. Ondskans son

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2015-01-26

Slutsåld

Jagad av alla. Önskad av ingen. Nathan är son till en vit häxa och hans far är den mäktigaste och mest ondskefulle svarte magikern någonsin. Vad kommer Nathan att bli? Ond, god - eller både och?

Omgivningen fruktar den kraft han bär på. Myndigheterna bevakar honom. Han får inte röra sig fritt. Den enda ljuspunkten i Nathans liv är förbjudna kärleken Annalise.

Nathan satsar allt på att fly. Ensam, utstött och jagad på liv och död tar han sin sista chans för att överleva. Half Bad - Ondskans son är Sally Greens debutroman och en nästan osannolik framgångshistoria. Boken är första delen i en trilogi och såldes till 45 länder redan innan den hade kommit ut. Den är med i Guinness rekordbok som mest översatta barn- och ungdomsbok och finns nu som serie på Netflix under namnet The Bastard Son And The Devil Himself.

Half Bad belönades med Waterstones Best Fiction for Teenagers 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Half bad. Ondskans son. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En mycket bra bok som stannar kvar i en länge!
  Karin Fingal, 23 november 2015

  Denna boken känns helt unik i sin historia. Är en såndär bok man inte kan lägga ifrån sig utan sträckläser så fort man kan.
  Detta är fantasy när den är som bäst!

 2. HALF BAD
  Burcu Bitlice, 20 mars 2015

  Half bad är en av de bästa böckerna jag har läst, tack för att ni säljer den och tack för att den var så billig (!) jämför med andra ställen,
  Rekommenderar boken STRAKT !!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sally Green