Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alla barnen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2014-10-08
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Larsson, Anja (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
247 x 177 x 9 mm
Vikt
322 g
ISBN
9789155261429
Alla barnen i kissåbajsåldern (inbunden)

Alla barnen i kissåbajsåldern

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-10-08

Slutsåld

Barnboksprofilerna bakom bl a Hotell Gyllene Knorrens succéjulkalender i SVT samt långfilm, följde upp med att ta Sverige med storm med Alla barnen firar jul-kalendern i Sveriges Radio med Jonas Gardell, Ulla Skoog, Nour El Refai, Johannes Brost, Olof Wretling m fl i rollerna! Nu är Alla barnen tillbaka i en ny historia om familjen Svenneson, den knäppa familjen med fler barn än man kan räkna. Om en jättestor familj bor i en liten lägenhet med bara en toalett och det finns barn som gärna låser in sig där för att få vara ifred - då kan det bli väldigt långa toaköer. Och ännu besvärligare blir det när arga grannen fru Kvistling ordnar stopp i avloppet för att hämnas för alla kvarglömda strumpor i tvättstugan. När sen tjugofyra barn kommer i kissåbajsålder - samtidigt! - får mamma Flavia och pappa Alfred det inte lätt ... En myllrande, härligt rolig och varm kapitelbok som passar perfekt för högläsning. Fina bilder i färg på varje uppslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla barnen i kissåbajsåldern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skrattfest
    Annie, 9 januari 2015

    Har läst denna boken med vår 5-åring och det har blivit mycket fniss och skratt innan läggdags! En rolig bok som ger ett bra avslut på dagen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna