Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2014-12-19
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Gullberg, Anja (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
231 x 200 x 13 mm
Vikt
483 g
SAB
Qca,Vnaa
ISBN
9789155261498

21 dagar till ett lättare och friskare liv

(44 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-12-19
162
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med välkända hälso- och yogaprofilen Karin Björkegren Jones detoxmetod är det lätt att hjälpa kroppen rensa ut gifter. Genom att utesluta spannmål, socker, animaliska produkter, kaffe och alkohol under 21 dagar ger du dig själv en härlig nystart. I boken får du även läsa om mindful eating, tips på yoga- och andningsövningar samt goda, gröna och enkla recept för de tre veckorna. För Karin Björkegren Jones var det en cancerdiagnos som gjorde att hon började ifrågasätta sitt sätt att äta. Kroppen tog extremt mycket stryk av alla behandlingar och Karin ville på alla sätt hjälpa den att återhämta sig. Hon började med att ta bort allt "vitt" i kosten för att häva inflammationen i kroppen. Läkarna var förbluffade över resultatet och Karin orkade mer, kunde fortsätta yoga under cellgiftsbehandlingen, sov bättre, fick bättre matsmältning och mindre hudbesvär. Efter försäljningssuccéerna med Knip för bättre hälsa och Frisk och stålande hy på naturlig väg är Karin Björkegren Jones tillbaka med varm och sinnlig läsning om hur hon tog sig igenom den svåraste tiden i sitt liv - och kom ut starkare och friskare på andra sidan. Det här är inte en quick fix-bok bland alla andra, utan ett verktyg för en långvarig investering i dig själv. Unna dig det verktyget!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av 21 dagar till ett lättare och friskare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken alla skulle läsa!
  Linn Lundholm, 7 april 2017

  Enkel att förstå, basic och lättanvänd! Denna skulle alla må bra av att följa! Tål att användas fler än en gång.

 2. Vacker bok med fina bilder
  Maj Lundkvist, 21 januari 2016

  Tyvärr hade jag läst inform om boken dåligt. Det var inte något för mig, men det är en vacker bok. Med tanke på ämnet kanske lite för mycket text. Passar för en speciell målgrupp.
  Ska ge den till min dotter som "yogar" och som är intresserad av detox.

 3. Fantastisk bok om man vill ha en ny start i livet
  Sara, 30 december 2015

  Bra blandning med recept, yoga övning och inspiration.Klart läsvärd om man önskar nystart eller en kick-off av nya, hälsosammare vanor.

 4. Om du är allvarligt sjuk,testa.
  Majtan, 15 april 2015

  Om du "bara" , som jag är diabetiker så känns lite väl extremt tycker jag. Men vår hälsa är dyrbar och det är mycket individuellt vad man är beredd att pröva.

  Majtan

 5. En hjälp att komma igång
  Cissie Jansson, 16 februari 2015

  Det känns som om boken kan ge mig en skjuts i rätt riktning när det gäller att ta hand om hur jag mår. Den ger en hel del goda råd, utan att vara full av pekpinnar och den är lättläst och har fina och inspirerande bilder.

 6. Äntligen en hälsobok utan krångel!
  Karin Johanna, 27 januari 2015

  Väldigt vettig bok. Jordnära och med bra råd. Pedagogiskt uppbyggd och mycket lätt att följa. Den här boken rekommenderar jag alla att läsa. Fina och instruktiva bilder dessutom.

 7. nystart
  monika , 26 januari 2015

  Den är lättläst, Bra och lätta recept, Ska nog klara av en detox med hjälp av boken trotts att jag aldrig gjort det förut.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones