Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2015-01-21
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
230 x 200 x 12 mm
Vikt
479 g
SAB
Qee
ISBN
9789155261573

Beskära : handbok i beskärning av träd, buskar och klätterväxter

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-01-21
160 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad vore en trädgård utan träd och buskar som ramar in och skapar gröna rum? I en välmående trädgård kan du hitta doftande rosenbuskar, täta tujahäckar, förföriska prydnadskörsbär och generösa fruktträd.

För det mesta sköter sig träd och buskar helt på egen hand, men ibland måste vi klippa, såga och putsa lite för att de ska bli fräschare och behålla den form vi vill ha. Att beskära träd, buskar och klätterväxter behöver inte alls vara krångligt, utan kan vara både kravlöst och enkelt. Här finns tips för alla som är intresserade av att lära sig mer om beskärning - vare sig du bor i Jokkmokk i norr eller Ystad i söder. Med hjälp av tydliga beskrivningar och lathundar kommer du snabbt igång och du får även mängder av tips på olika tekniker och lämpliga verktyg som underlättar arbetet.

Susanna Rosén är trädgårdsjournalist, biolog, fotograf och författare till många populära böcker om blommor och trädgård. Här har hon samarbetat med Pia Lundgren som är utbildad trädgårdsingenjör med lång erfarenhet av professionellt trädgårdsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Beskära : handbok i beskärning av träd, buskar och klätterväxter
 2. +
 3. Vildvin & honungsros : klätterväxter för gröna rum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildvin & honungsros : klätterväxter för gröna rum av Sanna Töringe (inbunden).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Beskära : handbok i beskärning av träd, buskar och klätterväxter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Instruktiv bok för alla, även nybörjare!.
  lars-Olof Andersson, 11 maj 2017

  Ger praktiska och användbara råd och regler för konsten att beskära alla fruktträd - mycket bra beskrivningar, även för den ovane odlaren!

  L-O A

 2. bra bok
  stig johansson, 20 april 2016

  lättbegriplig synd att det inte finns en beskärningsnyckel där man visar när man ska beskära vissa arter av buskar och träd som i Ingela jagnes bok

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Beskära : handbok i beskärning av träd, b...