Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2015-03-03
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Selander, Magnus (foto)
Dimensioner
270 x 202 x 10 mm
Vikt
578 g
SAB
Ppacd.09
ISBN
9789155261610

Betong i hem och trädgård

(21 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-03

Slutsåld

Betong är hetare än någonsin! Det häftiga materialet känns helt rätt i den industriella inredningstrenden men funkar även fint till mer romantiska miljöer. I Sania Hedengrens och Susanna Zackes nya bok ligger fokus på bruksföremål och tingen du gjuter ska fylla en funktion i hemmet eller i trädgården. Här finns något för alla! Vackra marockanska golvplattor, pallar, bordsskivor, bokstöd, coolaste skrivbordslampan, tvålfat och gulliga äggkoppar. Massor av roliga projekt i olika svårighetsgrad. Du får handfasta tips och tydliga steg för steg-beskrivningar för att lätt komma igång med gjutningen. Enkla projekt blandas med mer avancerade idéer - allt från att gjuta vaser i plastpåsar till att göra egna latexformar och snickra möbelformar. Succéförfattarna Sania och Susanna bjuder även på sina bästa tips för att gjuta mönster i betongen och visar hur du målar eller trycker ord, siffror och bokstäver på den råa ytan. Boken är sprängfylld med inspiration, kreativa idéer och skaparlust! Sania Hedengren och Susanna Zacke är stylister och skribenter med en mängd magasin som uppdragsgivare. De har även skrivit flertalet populära hobby- och inredningsböcker, bl. a succén Betong - en gjuten hobby som sålts i otroliga 40 000 exemplar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Betong i hem och trädgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Detaljrik

  Lätt att förstå instruktionerna för att få ett bra resultat. Utmärkt för nybörjare. Mycket bra och nyttiga ideér.
  Absolut den bästa boken om Betong som jag läst.

 2. Inspiration
  Lena Olsson, 20 april 2015

  Här får man många tips och mycket inspiration inför sommarens uteliv. Rekommenderar denna bok till alla som vill börja arbeta i betong.

 3. Betong i hem och trädgård
  Christina Johansson, 23 mars 2015

  Jag har andra böcker som är mycket bättre och förklarar mer. Inget för nybörjare. Det fanns inget nytt att lära sig denna bok.

 4. En toppenbok för alla!
  Anna-Carin, 19 mars 2015

  En bra bok med många bra idéer och beskrivningar. Tyvärr inte så mycket nytt för en Betongnörd som jag. Men en toppenbok i det hela.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna