Maktens mörka korridorer (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
544
Utgivningsdatum
2016-09-27
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
235 x 165 x 42 mm
Vikt
883 g
SAB
Hc
ISBN
9789155262372

Maktens mörka korridorer

Kartonnage,  Svenska, 2016-09-27
159
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är en kallblodig, lysande plan. Den handlar om penningbelopp som de flesta människor knappt kan föreställa sig. Och de mäktiga figurer som ligger bakom den är beredda att gå över lik - så länge de själva inte syns.

Malin Berggren, en ung kvinna med ett trasigt personligt liv, är vikarie på finansdepartementet i Stockholm. Hon snubblar över ett märkligt meddelande och kan inte låta bli att försöka få veta vad det handlar om.

Till en början är det närmast en spännande lek för henne. Men plötsligt mördas en av finansministerns nära medarbetare och hon inser att hon själv kan bli nästa offer.

Malin söker hjälp på alla håll, men får ingen. Slutligen vänder hon sig till en mystisk säkerhetskonsult, Peter Svartsjöö.

"Maktens mörka korridorer" är en kriminalroman om ett Sverige i 2010-talets Europa där trådarna alltför ofta löper samman mellan statliga makthavare, mäktiga affärsmän och rena gangsters. Men det är också en berättelse om besatthet - av pengar, makt och sex.

Boken utspelas i Stockholm och i andra europeiska storstäder. Till sist går händelserna mot en brutal kulmen på en herrgård i Västmanland - och i kulvertarna under regeringskvarteren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maktens mörka korridorer
  2. +
  3. Födelsedagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Födelsedagen av Sofie Sarenbrant, Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »