Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-04-14
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Larsson, Anja (form) / Håkansson, Albert (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
743 g
SAB
Qcabd-nj
ISBN
9789155263003
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten (inbunden)

Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-04-14

Slutsåld

Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.

Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.

Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!

Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vid ett stenbord i Toscana
  Lena Björkman, 10 oktober 2017

  Köpte bok för att vi skulle åka till Toscana. En mycket trevlig bok med fina bilder och sist men inte minst alla fina matrecept.
  Kan varmt rekommendera denna bok!

 2. Perfekt minne för den som rest i området
  sus bg, 29 augusti 2017

  Vi bodde på terreno i somras och köpte boken som ett härligt minne, innehåller även goda recept. Bra med tips för utflykter också.

 3. Underbara Toscana!
  Liisa Laine, 30 augusti 2016

  Jag är partisk i mitt omdöme, då det är vänner till mig som äger Terreno Vingård. Jag har besökt gården! Boken är välskriven och exakt. Såväl bilder som text. dessutom är vinet Chianti Classico mycket lovvärt.
  Med vänlig hälsning

  Liisi M Grönroos

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Annica Triberg