Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2017-01-09
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
267 x 202 x 17 mm
Vikt
648 g
SAB
Dok
ISBN
9789155263737

Från hjärtat : inspiration, hälsa, träning, förändring

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2017-01-09
180 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi har alla en del i att förändra världen till en mer positiv, ljus och kärleksfull plats. Alla bär på ett ansvar, samtidigt som det går att göra så mycket i det lilla. Ingen förändrar världen över en natt, men vi kan ta små steg och bit för bit nå målet.

Med den här boken vill Agneta Sjödin inspirera oss till att leva från hjärtat. I mötet med oss själva och i mötet med andra. Vi får ta del av Agnetas berättelser om fantastiska människor hon har stött på under sina resor världen över, och läsa om hur de har påverkat henne. Vi får också lära oss om hur vi kan gå utanför våra bekvämlighetszoner och våga bryta mönster samt hur vi uppnår balans i relation till andra människor. För den som vill ta hand om och bygga upp både kropp och själ finns även olika övningar som kan få oss att komma igång.

De vackra bilderna i boken från Agnetas resor i världen är tagna av Andreas Lundberg.

"Tv-profilen Agneta Sjödin har tidigare skrivit ett flertal romaner. 2015 gav hon ut boken Av egen kraft, en personlig bok om balans i livet och att lära känna och älska sig själv. Från hjärtat är en fortsättning på den. Här skriver Sjödin om hur man sträcker sig utanför sig själv och påverkar sin omgivning. Läsaren får bland annat ta del av Sjödins möten med människor världen över och hon ger råd om hur man kan förhålla sig i möten med nya människor. Intressant och tänkvärt. [...] En personlig och ärlig bok för läsare intresserade av välmående - både i kropp och själ."

Kajsa Sandin, BTJ-häftet nr 6, 2017.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från hjärtat : inspiration, hälsa, träning, förändring
  2. +
  3. Av egen kraft : inspiration, balans, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Av egen kraft : inspiration, balans, kost, träning av Agneta Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från hjärtat : inspiration, hälsa, träning, förändring. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och lättläst.
    catrin sjögren, 6 februari 2017

    Många fina tankegångar om livet och hur man själv kan välja att handla i olika lägen. Man blir lugn. Rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Från hjärtat : inspiration, hälsa, tränin...