Organisera och förvara hemma : ett projekt i veckan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-01-11
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Huett, Ulf (foto)
Dimensioner
247 x 175 x 14 mm
Vikt
516 g
SAB
Qcb
ISBN
9789155263775
Organisera och förvara hemma : ett projekt i veckan (inbunden)

Organisera och förvara hemma : ett projekt i veckan

(30 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-01-11

Slutsåld

Vill du ha ett välorganiserat och lättstädat hem? Är det svårt att veta vilken ände du ska börja i? Den här boken ger dig en konkret handlingsplan för att bocka av ett område i taget. Med ett tydligt avgränsat projekt per vecka under ett helt år skapar du en fungerande ordning från grunden - och lär dig hur du behåller den långsiktigt. Veckoprojekten varierar i omfattning och är anpassade efter årstid - och just din situation. Med hjälp av en prioriteringslista säkerställs att du får största möjliga nytta av uppdragen - och att du involverar hela familjen i arbetet. Upptäck hur roligt det är att gemensamt rensa i röran och bocka av avklarade projekt! Förvaringsdrottningen Paulina Draganja är tillbaka med en handfast steg-för-steg-guide för hur du rensar, organiserar och hittar de optimala förvaringslösningarna för ditt hem. Med en genomtänkt struktur hemma blir kontinuerlig rensning och undanplockning en rutin som flyter på allt lättare. Vinn tid och energi på att slippa leta efter saker och skapa ett hem som du trivs i!
Över 400 000 har tagit del av ett-uppdrag-i-veckan-utmaningen på bloggen - gör det du också!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Organisera och förvara hemma : ett projekt i veckan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kom igång!
  Ikafika, 14 september 2021

  Här finns hjälpen för att få tummen ur och börja rensa!! Fritt fram att välja större eller mindre projekt, ger tillfredsställelse.

 2. Ett måste i alla hem - hej då kaos
  bokslukaren, 6 oktober 2019

  Äntligen finns det en bok som på ett okomplicerat sätt kommer med tips om förvaring genom handfasta tips och inspirerande bilder - snyggt!
  Älskar denna bok också som jag har haft mycket bra användning av
  på ett bra sätt lär man sig tänka i andra banor det är ett ständigt pågående arbete att få ordning och hålla den.
  många bra tips om förvaringslösningar hittar man i denna bok.

 3. Min bibel!
  Anna Berg, 20 april 2017

  Jag har alltid varit slarvig och haft noll koll på att förvara och organisera smart. Upptäckte boken av en slump och fastnade direkt! Den har hjälpt mig att förstå hur jag ska tänka kring förvaring och att organisera hemma. Boken är helt fantastisk! Har köpt den till mina nära och kära som haft samma bekymmer som mig.

 4. Emeli S
  Emeli Stenvall, 1 mars 2017

  Hej Bokus
  Ville bara säga att boken "organisera och förvara hemma "förändrade mitt liv. Att få struktur och att få hjälp med att få överblick på vad jag behöver fokusera på känns riktigt bra. När projekten delas upp i mindre delar blir det lättare att få loss tid att ordna upp " röriga och oorganiserade miljöer" i mitt hem. Tack för ännu en bra bok!

 5. Helena S
  Helena Söderqvist, 1 mars 2017

  En bok som bör finnas i varje hem! En perfekt inflyttnings present! Jag gillar checklistan där man kan kryssa i och få en översikt över projekten. Och ja man får skriva i boken! En del av projekten är mindre och går snabbt och andra är större och kräver mer tid och tanke. Boken beskriver varje projekt med ett tydligt tillvägagångssätt som kan kännas bra att följa. Enkel och lätt att läsa och med fina glada bilder!

 6. Från kaos till harmoni
  Mammabuus, 7 februari 2017

  Med fem barn, hundar och en vardag i kaos är denna bok en kickstart och en ledstjärna till en mer harmonisk vardag! Inspiration till sortering, tips på förvaring och en fantastisk belöning - känslan av ordning o reda. Tack Paulina för tipsen som ger mig harmonin tillbaka!

 7. Inspirerande förvaring!
  Anna-S , 31 januari 2017

  Äntligen finns det en bok som på ett okomplicerat sätt pratar om förvaring genom handfasta tips och inspirerande bilder - snyggt!

 8. Vardagshjälte
  Jane Klasson, 12 januari 2017

  En bok som hjälper dig att göra vardagen så mycket enklare och roligare. Att hålla ordning är en livsstil och här har du något att hålla i handen.

Visa alla 8 recensioner