Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2017-09-14
Förlag
Bokförlaget Semic
Dimensioner
216 x 159 x 22 mm
Vikt
526 g
ISBN
9789155264741

Mitt liv - Boken om mig

(8 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2017-09-14
99 233 Du sparar 134 kr!
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skriv och berätta om ditt liv! Låt inte dina minnen falla i glömska. Bevara dem i den här fantastiskt fina boken! Mängder av frågor och olika kategorier hjälper dig att få med allt du vill berätta om. Om släkten och familjen, jobbet, resorna, vännerna, platserna du bott ... Om vardag, fest och allt däremellan.

Alla perioder får sin plats - från barndomen genom vuxenlivet fram till dina äldre dagar. Du kan börja skriva i boken när som helst, oavsett var du befinner dig i livet.

Med gott om plats att skriva och klistra in foton. Här hittar du också tips och råd till hur du kan komma igång med skrivandet. En vacker bok som håller för att sparas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt liv - Boken om mig
 2. +
 3. Öppen : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Öppen : en självbiografi av Andre Agassi (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mitt liv - Boken om mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Julia, 20 november 2018

  Mycket bra och öppna frågor som funkar för alla generationer. Mycket bra julklapp som blir värdefull för alla. Rekommenderar starkt

 2. Fin bok
  Erika, 21 maj 2018

  Fin bok, väldigt ingående! Gett bort i present till mina mor- & farföräldrar, fint att kunna spara deras livshistoria. Man behöver kanske inte fylla i alla sidor utan göra det som känns kul & lätt :)

 3. Boken bra, bokus suger
  AJTS, 25 december 2017

  Boken är jättebra, bra frågor och passar nog de flesta.

  Bokus suger dock, trotts att det stod att boken var i lager när jag beställde den, med 3-5 dagars leveranstid så tog det över två veckor...
  De ändrade lagerstatusen 5 dagar efter min beställning till att de var slut, uppdatera information för sjutton, eller sluta lova saker! Alltid krångel och långa leveranstider från bokus. Sista gången jag handlade på bokus nu.

Visa alla 3 recensioner