Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2018-03-16
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Edlund, Moa (form)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
484 g
SAB
Qefk
ISBN
9789155264970
120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration (inbunden)

120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-16
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Uppslagsverk och inredningsinspiration i en och samma bok!

Vill du ha en vacker grönska att vila ögonen på där hemma, men vet inte vilka krukväxter du ska välja? Har du redan en djungel inomhus, men känner dig osäker på namn, växtsätt och skötsel?

Våra ögon är känsligare för gröna nyanser än för andra färger; vi är helt enkelt programmerade för att titta på grönt! Så det är inte konstigt att gröna växter skapar lugn och harmoni i ett hem. Dessutom visar forskning att inomhusklimatet kan bli väsentligt bättre med luftrenande och syregivande växter.

Detta är boken som presenterar hela 120 krukväxter - trendiga och traditionella, grönskande och blommande samt suckulenter och kaktusar - i text och bild. Du får skötselråd, tips om smart odling och förökning samt hjälp med "felsökning" när sjukdomar och parasiter slår till. Dessutom bjuder blomsterstylisten Minna Mercke Schmidt på förföriskt vackra miljöer som lockar till en grönare inredningsstil.

Gröna fingrar kan alla skaffa sig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 120 krukväxter : skötsel, odlingstips, inredning, inspiration. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra nybörjarbok!
  Brita, 16 september 2020

  Jag rekommenderar boken till alla nybörjare som är intresserade av krukväxter. Boken har tydlig och bra information och fina bilder.

 2. Bra köp!
  johanna , 16 maj 2018

  Gav till dottern med "gröna fingrar" och hon tycker att den är väldigt informativ och ersätter många sökningar på nätet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Minna Mercke Schmidt

 • Styla och dekorera med kransar, buketter och arrangemang

  Minna Mercke Schmidt

  Skapa underbara miljöer och ta bilder som berör! Den här boken bjuder på vackra och originella blomsterarrangemang för alla årstider, högtider och sammankomster - med tydliga instruktioner och inspirerande bilder. Här finns allt från den enkla jul...

 • Dekorera kreativt & personligt : kransar, buketter, vackra dukningar

  Minna Mercke Schmidt

  Välkomna gästerna med en hyacintkrans på dörren, ge bort en söt påskgrupp eller skapa en mysig höstdukning. I uppföljaren till succén Dekorera vackert får du massor av praktiska tips, råd och tydliga steg för steg-beskrivningar på hur du förgyller...